Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serena Williams i-a spus Simonei Halep că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial (galerie foto)

ro

28 Oct, 2014 00:00 1566 Marime text
Finalistă la Turneul Campioanelor de la Singapore, constănţeanca Simona Halep a revenit ieri în ţară. Tenismena de 23 de ani este a treia româncă, după Virginia Ruzici şi Irina Spârlea, care participă la această competiţie, iar ediţia din acest an a fost prima pentru Halep.
 
Cea mai bună jucătoare din România a disputat finala la Singapore, pierdută în faţa liderului mondial Serena Williams, pe care a învins-o însă categoric în grupă. Simona a dezvăluit că, la festivitatea de premiere, când cele două erau pe podium, Serena i-a spus că „vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial“.
„În primul meci cu Serena, am fost mai odihnită, dar am şi surprins-o, pentru că nu ne întâlniserăm până atunci în 2014. În meciul doi, în finalul turneului, am fost obosită. Oricum, mă bucur că am jucat de două ori într-o săptămână cu Serena. Sunt bucuroasă şi împlinită. S-a discutat mult pe marginea meciului cu Ana Ivanovici, dar eu am jucat la câştig, ca întotdeauna. Victoria cu Serena nu înseamnă totul în cariera mea. Dovadă că în finală m-a bătut. Dar succesul mi-a dat multă încredere. Acum ştiu că pot câştiga contra ei, cu un tenis bun şi solid“, a declarat Simona Halep, care a devenit prietenă în circuitul WTA cu jucătoarea cehă Petra Kvitova, în vreme ce despre Maria Şarapova (Rusia) şi Eugenie Bouchard (Canada), Simona a spus că nu sunt prea comunicative.
De ieri, jucătoarea din Constanţa a redevenit numărul trei mondial. „Îmi doresc să fiu prima în clasamentul WTA, dar nu ierarhia e importantă, ci să câştig cât mai multe meciuri şi turnee. Deşi am pierdut ultimul meci din 2014, închei anul foarte bine. Am avut un sezon foarte greu. Vreau să mă bucur de realizări şi să văd ce pot face mai bine la anul. Acum, voi face o pauză, iar apoi voi pleca în cantonament la munte. După vacanţă, voi lua o decizie şi în privinţa antrenorului“, a mai spus Simona Halep.
 
Sursa foto galerie: Facebook (Graţiela Căldăroiu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii