Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Zaharia, Mario Roman, David Asan şi Iustin Doicaru, laureaţi Academia Farul, locul întâi la turneul de la Mangalia

ro

20 Dec, 2016 00:00 4159 Marime text
Competiţia categoriei de vârstă 2006 a Cupei Crăciunului, turneu organizat la Mangalia de AS SF Mangalia, i-a revenit Academiei Farul 2007! La competiţie au participat AS SF Mangalia, Victoria Cumpăna, CS Eforie şi Academia Farul, la două secţiuni, 2006 şi 2007.
 
Academia Farul Constanţa a înscris în concurs două echipe de 2007. Prima grupă a evoluat la categoria 2006 (mai mare cu un an), în timp ce formaţia secundă a jucat la categoria de vârstă corespunzătoare. Academia Farul I 2007 a câştigat fără probleme turneul, cu trei victorii concludente: 6-0 cu Victoria Cumpăna (au marcat Iustin Doicaru - 4 goluri şi David Asan - 2 goluri), 4-0 cu AS SF Mangalia (David Asan - 2, Mario Roman şi Iustin Doicaru) şi 8-1 cu CS Eforie (David Asan 3, Iustin Doicaru 2, Mario Roman, Matei Ayan şi Elvin Selim).
 
În plus, Academia Farul a cules şi premii individuale. Sebastian Zaharia a fost ales cel mai bun portar al turneului, Mario Roman a câştigat premiul de MVP, în timp ce David Asan şi Iustin Doicaru au împărţit trofeul de golgheter. „Este primul meu trofeu ca antrenor la Academia Farul şi sunt extrem de bucuros. Este o generaţie fantastică, din care, sunt sigur, mulţi vor ajunge mari fotbalişti. Faptul că am câştigat reprezintă cel mai frumos cadou de sărbători“, a declarat Bogdan Ciocănel, antrenor la grupa 2007, pentru site-ul oficial al AF.
 
Academia Farul II 2007 a încheiat competiţia de la Mangalia pe locul trei, după ce a pierdut cu Victoria Cumpăna şi cu AS SF Mangalia cu acelaşi scor, 0-1, şi a învins CS Eforie cu 2-0 (marcatori, Arif Ayan şi Mihai Cocione). „Puteam obţine mai mult, dar am avut şi un pic de ghinion. Una peste alta, sunt mulţumit de evoluţia elevilor mei“, a mai spus Bogdan Ciocănel. Anul trecut, Academia Farul a câştigat la Mangalia locul întâi atât la categoria 2007, cât şi la 2006.

Sursa foto: Academia Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii