Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reia Liga Elitelor. Meciuri pe terenul Farul II Academia Farul Constanţa l-a cedat pe Andrei Răduc la Juventus

ro

17 Mar, 2017 00:00 3707 Marime text
În acest weekend se reiau și întrecerile în Liga Elitelor la fotbal, acolo unde Academia Farul are angrenate echipe la ambele categorii de vârstă. La Under-19, echipa antrenată de Lucian Marinof a iernat pe locul 6, cu 23 de puncte, două mai puțin decât ocupanta locului 4, FC Voluntari.
 
„Am avut o primă parte de sezon destul de bună. Sigur, puteam mai mult, dar am avut și ghinion. Ca obiectiv pentru etapele ce au mai rămas, vrem să constituim un nucleu puternic pentru echipa de liga a treia pe care o vom forma în vară“, a declarat Lucian Marinof.
 
În prima etapă din 2017, Academia Farul înfruntă pe teren propriu CS Dinamo. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul Farul 2. CS Dinamo se află înaintea acestui duel pe locul 7, cu 21 de puncte. „Va fi un meci tare. Va depinde mult şi de starea gazonului. Conducerea noastră a făcut eforturi mari ca totul să fie în regulă la ora meciului, dar, dacă va ploua, o să fie mai dificil“, a încheiat Lucian Marinof.
 
Academia Farul U-17, care, în această iarnă, l-a cedat pe Andrei Răduc la Juventus București și pe Costa Arău la Centrul de Excelență Tricolor 11 Târgu Mureș, va juca în prima etapă din acest an, tot acasă, cu CS Sport Team Bucureşti. Meciul va avea loc pe terenul Farul 2, de la ora 14.00.
 
„Am pierdut doi jucători de mare valoare, dar avem în curte foarte mulți jucători talentați. În fața celor de la Sport Team pornim cu prima șansă, însă vom vedea ce va fi pe teren“, a declarat Gabriel Şimu, antrenorul Academiei Farul U-17.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii