Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se joacă miercuri, la Constanţa, în Liga Campionilor Copiilor li se pregăteşte o surpriză la meciul CVM Tomis - Halkbank

ro

29 Oct, 2013 00:00 1461 Marime text
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanţa susţine, mâine, primul meci pe teren propriu din grupa F a Ligii Campionilor, întâlnind, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, vicecampioana Turciei, Halkbank Ankara. Ambele echipe au câştigat prima partidă, Tomis impunându-se în deplasare cu Hypo Tirol Innsbruck (3-1). În clasament, formaţia constănţeană se află pe locul întâi, iar adversara de mâine seară o urmează pe poziţia secundă, fiecare având câte trei puncte. Halkbank a cucerit în sezonul trecut Cupa CEV, iar în ediţia de faţă şi-a propus să-şi adauge în vitrină şi trofeul Ligii Campionilor. „Vrem să-i facem lui Halkbank viaţa grea. Dacă va fi să câştige, să arate că a fost mai bună ca noi.

Meciul nu e unul decisiv în grupă, dar e important în lupta pentru prima poziţie. Vrem să câştigăm, pentru că  fiecare punct e important”, a declarat antrenorul lui CVM Tomis, Martin Stoev. Organizatorii meciului au anunţat că intrarea la meci e liberă, iar grupurile de la şcoli care ating 30 de elevi primesc o minge de volei. „De fiecare dată când întâlneşti adversari puternici, te motivezi şi te concentrezi suplimentar. Halkbank e o echipă tare, însă noi vrem să reuşim o performanţă deosebită. Sper mult şi în ajutorul fanilor noştri”, a declarat centrul Sergiu Stancu. „Vom avea un meci dificil, dar vom intra pe teren hotărâţi să jucăm cel mai bun volei. Nu ne vom preda uşor. Vom încerca să profităm de fiecare fisură din evoluţia lui Halkbank”, a arătat şi extrema Israel Calderon Rodriguez, campion european în 2007 cu echipa naţională a Spaniei. 

Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii