Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se află pe antepenultimul loc Silviu Băiceanu spune că obiectivul CSU Neptun a rămas neschimbat

ro

23 Dec, 2015 00:00 2396 Marime text


Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a încheiat anul pe locul nouă (din 11 echipe) în clasamentul Seriei A din Divizia A, având doar şase puncte, după două victorii şi opt înfrângeri în zece meciuri. Directorul clubului, Silviu Băiceanu, crede însă că, în 2016, lucrurile se vor schimba.
 
„Am avut un tur de campionat destul de greu. Faptul că, spre sfârşitul verii, am pornit la drum de la zero a contat foarte mult în sens negativ. Dar după ce vom avea o pregătire centralizată bună, cred că altele vor fi datele problemei în anul următor. Obiectivul a rămas neschimbat, o clasare între locurile cinci şi opt“, a spus Băiceanu.
 
În 2015, CSU Neptun a derulat şi proiectul „Constanţa, un judeţ al handbalului“. Programul s-a încheiat pe 20 decembrie. A fost o perioadă de şapte luni, în care au trecut prin acest proiect în jur de 280 de copii. În cele şapte centre, s-au efectuat cam trei antrenamente pe săptămână. Aproximativ jumătate dintre copii îşi vor desfăşura activitatea în continuare în cluburile sportive din judeţ“, a mai spus Băiceanu.

Cristian Bărbulescu - „Dacă nu credeam, nu mai eram aici“

CSU Neptun a început acest sezon cu antrenorul Florin Cazan, iar după despărţirea de acesta, tehnician a devenit Cristian Bărbulescu, cel care e ajutat de Ionuţ Puşcaşu. „De când am preluat echipa, am trecut printr-o perioadă grea. În primul rând, a trebuit să ne acomodăm reciproc. Campionatul s-a scurs parcă pe nesimţite. Am avut şi neşansa accidentării uneia dintre gurile noastre de tun. Altele ar fi fost rezultatele cu ea în teren. Dar acum e bine, s-a recuperat. Urmează să ne pregătim şi aşteptăm cu încredere examenele. Returul se anunţă greu. Fiecare meci are importanţa sa. Noi vrem să câştigăm toate partidele. Dar pentru asta trebuie muncă, muncă şi iar muncă. Avem posibilitatea de a face un cantonament de iarnă, spre deosebire de alte echipe. E foarte importantă perioada asta. E scurtă şi avem foarte multe de pus la punct, atât fizic, cât şi tehnico-tactic. Sperăm să nu ne confruntăm cu accidentări. Cred că se poate obţine şi mai mult. Dacă nu credeam, nu mai eram aici“, a arătat Cristian Bărbulescu. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii