Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Se adună FC Farul pe lumea cealaltă“ Constanţa se pregăteşte să-şi ia adio de la simbolul Dumitru Antonescu (galerie foto)

ro

27 Apr, 2016 00:00 3282 Marime text
Înmormântarea fostului fotbalist legendar al FC Farul, Dumitru Antonescu, va avea loc joi, 28 aprilie, la Cimitirul Central din Constanţa. Simbolul echipei constănţene, pentru care a jucat un număr-record de 400 de meciuri în prima ligă a fotbalului românesc, s-a stins din viaţă luni, la Bucureşti, la vârsta de 71 de ani, în urma unei boli incurabile. Ieri, sicriul cu trupul neînsufleţit a fost adus la Constanţa şi depus la casa mortuară de la Cimitirul Central. Cei care doresc să-i stea la căpătâi fostului mare jucător şi antrenor o pot face şi astăzi, urmând ca joi să aibă loc înmormântarea, după ora 12.00, la Cimitirul Central.

„Sunt un privilegiat, l-am văzut jucând“


La stadionul „Farul“ din Constanţa a fost amenajat un spaţiu, la intrarea în club, în care cei care l-au cunoscut, apreciat şi iubit pe simbolul „marinarilor“ pot aprinde lumânări şi pot depune flori. Constanţa îl plânge pe Dumitru Antonescu, iar pe Facebook mesajele continuă să curgă. „Sunt un privilegiat, l-am văzut jucând. Eleganţa era numele lui. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească, nea Mitică!“, „Se adună Farul Constanţa pe lumea cealaltă!“, „Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte! Condoleanţe familiei!“, „Drum bun, verişorul meu drag!“, „Un simbol curat, ce merită toată aprecierea noastră!“, „Doamne, ce echipă avem acolo sus!“, „Mare om, mare jucător! Antonescu şi Jean Constantin, constănţeni adevăraţi!“, „O personalitate, Dumnezeu să-l odihnească!“, „Din ce în ce mai puţini!“, „Un farist adevărat, cel mai mare, de fapt“, „S-a mai stins un simbol al Farului şi al oraşului. Dumnezeu să-l ierte!“, au fost câteva dintre mesaje.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii