Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimerii de la CSS1 şi Farul, pe podium la Cupa Olimpia şi în Ungaria (galerie foto)

ro

05 May, 2015 00:00 1826 Marime text
Tinerii reprezentanţi ai secţiilor de scrimă de la CS Farul Constanţa şi CSS1 Constanţa au obţinut rezultate bune atât la un concurs intern, Cupa Olimpia, de la Bucureşti, cât şi la două întreceri internaţionale organizate în Ungaria. 
 
La Cupa Olimpia, de la CSS1 (antrenori, Ion Niţulescu şi Monica Marinescu), au urcat pe podium Marco Pelin - locul 1, Bogdan Scrieciu - locul 2 (categoria de vârstă 14-15 ani), Rareş Echimenco - locul 2 (12-13 ani) şi Daria Olteanu - locul 3 (12-13 ani). În preajma podiumului, pe locul 5, s-a clasat şi Eva Marinescu, la 10-11 ani. CS Farul (antrenoare, Mihaela Ion) le-a avut în primele trei poziţii pe Maria Manea şi Theodora Ion, ambele clasate pe poziţia secundă, la 8-9 ani, respectiv 10-11 ani. De asemenea, Elena Nurciu a fost a şasea la 10-11 ani, iar Mara Ismăileanu - a opta la 8-9 ani. „Copiii au obţinut rezultate frumoase. A fost o verificare utilă în vederea Campionatului Naţional, care se va desfăşura peste o lună şi jumătate“, a declarat Mihaela Ion.
 
În Ungaria, s-au desfăşurat două întreceri internaţionale dintr-un circuit al copiilor. Un concurs s-a desfăşurat la Budapesta, iar celălalt la Bekescsaba. La Budapesta, Marco Pelin a fost primul, iar Bogdan Scrieciu - al treilea, în vreme ce John Nour, de la Farul, a venit pe locul doi. La Bekescsaba, cea mai bună poziţie i-a aparţinut lui Marco Pelin, clasat pe poziţia secundă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii