Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimera Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa, s-a impus cu România într-o etapă a circuitului european de cadeţi

ro

16 Feb, 2017 00:00 1604 Marime text
Prima echipă dintre cele şase cu care România a participat la ediţia a opta a Cupei Satu Mare - Memorial „Ecaterina Stahl“ (etapă din circuitul european de cadeţi la floretă feminin) a câştigat concursul. Din formaţia tricoloră a făcut parte şi o sportivă de la CS Farul Constanţa, Raluca Drăghici (antrenoare, Mihaela Ion). România 1 a dispus în finala mare de Letonia, scor 45-36.
 
 La întrecerea de la Satu Mare a mai evoluat o sportivă de la CS Farul, Teodora Băloiu, care a concurat pentru România 2, clasată în final pe locul şase. În proba feminină pe echipe, au concurat 17 formaţii. În competiţia de floretă feminin individual, Raluca Drăghici a ocupat locul 21, iar Teodora Băloiu s-a clasat pe poziţia a 42-a, din 72 de sportive din zece ţări care au evoluat.
 
După cum a informat Federaţia Română de Scrimă, concursul de la Satu Mare a fost ultima etapă din circuitul european de cadeţi, la floretă feminin, din sezonul 2016-2017. Următoarea competiţie importantă la nivel internaţional este Campionatul European de cadeţi şi juniori de la Plovdiv (Bulgaria), din perioada 28 februarie - 9 martie.
 
Sursa foto: frscrima.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii