Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimera Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa, a câştigat Cupa Federaţiei

ro

14 Sep, 2016 00:00 1711 Marime text
Scrimera Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa (antrenoare, Mihaela Ion), a câştigat Cupa Federaţiei la floretă cadeţi şi juniori (feminin şi masculin). Întrecerea este în desfăşurare la Satu Mare, iar sportiva constănţeană s-a impus în concursul cadeţilor, fiind cea mai bună dintre cele 15 participante.
 
În finală, Raluca Drăghici a învins-o cu 15-11 pe Rebeca Cândescu (CSA Steaua Bucureşti), în semifinală a dispus de o altă sportivă a Clubului Sportiv al Armatei, Andreea Gheorghe (scor 15-5), în vreme ce învinsa din sferturi a constănţencei (după un succes cu 15-4) a fost Mellany Pfeifer (CS Satu Mare). În concursul de floretă al cadeţilor a mai evoluat o sportivă de la CS Farul, Teodora Băloiu, care s-a clasat pe poziţia a 12-a.

Ieri, s-a disputat întrecerea de floretă a junioarelor, Raluca Drăghici urcând pe podium şi aici. Constănţeanca a disputat finala, contra Anei Boldor (CSU Poli Timişoara), care s-a impus cu 15-6, astfel că reprezentata CS Farul a rămas cu medalia de argint. Bronz a cucerit o altă faristă, Raluca Văcăraşu, învinsă în semifinală, cu 15-11, chiar de Drăghici! 

Sursa foto: frscrima.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii