Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scor zdrobitor pentru FC Viitorul II Cristian Cămui - „Vrem să ajungem cât mai departe în Cupa României“ (galerie foto)

ro

17 Jul, 2015 00:00 3213 Marime text
FC Viitorul II, echipă recent promovată în Liga a III-a, a avut meci uşor în faza întâi a Cupei României, în care a întâlnit, la Ovidiu, ACS Callatis 2012 Mangalia, formaţie care a încheiat pe locul zece ediţia trecută a eşalonului trei. 

Nepregătiţi fizic (s-au strâns doar pentru acest meci), jucătorii de la Callatis 2012 au fost o pradă uşoară pentru Viitorul II, care a beneficiat şi de câţiva jucători de la echipa mare. Gazdele s-au impus cu 9-0 (Ionuţ Puţanu 11, 36, Alexandru Cicâldău 23, Ciprian Perju 27, Florinel Coman 30, Cristian Gavra 31, 56, Andreas Iani 63, Mircea Manole 79), mergând mai departe în competiţie. Antrenorul formaţiei câştigătoare, Cristian Cămui, a jucat cu: Tordai - Mişelăricu (67 Rogoza), Puţanu, Mitache, Perju - Băluţă, Nedelcu (59 Iani) - Casap, Coman (59 Stoica), Cicâldău (74 Manole) - Gavra.
„Am avut un meci uşor, contra unei echipe nepregătite. Confruntarea a fost programată însă prea devreme, având în vedere că Liga a III-a începe tocmai pe 28 august. În Cupa României, vrem să mergem cât mai departe, aceasta însemnând că ne-am propus să învingem orice adversar pe care îl întâlnim. La Liga a III-a, încă n-am fixat un obiectiv, dar, aşa cum ne ştiţi, noi jucăm să câştigăm toate partidele“, a declarat Cristian Cămui.

„Am întâlnit un adversar foarte modest. Pentru noi a fost un meci foarte bun din punct de vedere fizic. Am şi înscris de multe ori şi suntem extrem de bucuroşi pentru această victorie. Sper ca aceste goluri să fie de bun augur pentru mine pentru Liga I şi să înscriu şi în primul eşalon. Sper să fac un campionat cât mai bun, cu multe goluri marcate. La Botoşani, luni, vom avea o partidă extrem de dificilă, contra unei echipe de cupele europene, dar mergem încrezători şi sperăm într-o victorie“, a spus şi Cristian Gavra.

Callatis 2012 a jucat la Ovidiu cu: Puia - Cazan, Zaharia, Romaşcanu, Vlădoiu - Talaşman, Mugur, Braşoveanu, Dimoftei - A. Lucian, A. Stan. În repriza a doua, au mai jucat: A. Negură, A. Negru şi M. Vântu. Viitorul echipei din Mangalia este în continuare incert. Întârzierile salariale sunt mari, iar reunirea lotului pentru sezonul viitor depinde de alocarea de fonduri pentru desfăşurarea activităţii.
Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 37 de echipe calificate din faza întâi, plus cinci echipe participante în Liga a III-a, este programată miercuri, 29 iulie, de la ora 17.30.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii