Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scor-fluviu cu Vicov Bucovina HC Dobrogea Sud aleargă după recorduri. A vrut să marcheze 60 de goluri

ro

07 Mar, 2016 00:00 2369 Marime text
Liderul detașat al seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, a realizat, sâmbătă, o nouă victorie categorică în campionat. 

Constănţenii au dispus pe teren propriu de CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, cu scorul de 59-17 (27-7), în etapa a 18-a a întrecerii. Pentru HC Dobrogea Sud au marcat Munteanu, Bodnărescu - câte 11 goluri, Enescu, Săulescu - câte 6, Rakcevic - 5, Vujadinovic, Mănăilă, Angelovski - câte 4, Todică, Bologa - câte 3 și Culea - 2.
 
„Ne aşteptam să decurgă aşa meciul, dar pentru noi a fost un antrenament bun. Ne-am pregătit foarte bine şi astăzi (n.r. sâmbătă) şi aşteptăm cu nerăbdare meciurile din Cupa României. S-au înscris multe goluri frumoase. Nu e nimic ieşit din comun sau spectaculos. Am încercat să-mi ajut echipa cât mai mult şi sper că am reuşit acest lucru. Nu am fost relaxaţi, din contră, am avut concentrare. Ne respectăm adversarul, oricare ar fi calibrul şi numele lui. Abordăm toate meciurile la fel de serios şi aşa vom juca în continuare şi în Cupa României“, a declarat handbalistul constănţean Ionuţ Săulescu. 
„A fost o partidă cu o echipă modestă. Este a doua oară când atingem pragul de 59 de goluri. Speram să înscriem 60, pentru public şi pentru bucuria lui. Sperăm să obţinem cât mai multe victorii, pentru a termina campionatul neînvinşi. Sperăm să facem spectacol în continuare şi să atragem cât mai mulţi copii la handbal“, a punctat un alt jucător de la HC Dobrogea Sud, Bogdan Munteanu.
 
Echipa constănţeană are punctaj maxim în campionat, după ce a câştigat toate cele 17 meciuri disputate până acum, acumulând 51 de puncte şi devansând cu zece lungimi urmăritoarele sale. În runda următoare, HC Dobrogea Sud va întâlni la Constanţa echipa Poli Unistil Iaşi.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii