Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sclipitoare şi plină de şarm şi în afara concursurilor Şedinţă foto profesională cu o atletă campioană din Constanţa (galerie foto)

ro

31 Jul, 2013 00:00 7103 Marime text
Sportiva Andreea Lefcenco participă la un concurs rezervat fetelor frumoase. Cele clasate pe podiumul preferinţelor vor fi răsplătite cu premii pe măsură
 
În vârstă de 18 ani, Andreea Lefcenco străluceşte în lumina nocturnei de pe stadioane, unde a obţinut numeroase performanţe până acum, dar şi sub blitzurile fotografilor profesionişti. Cu ocazia majoratului, atleta a participat la o şedinţă foto a unei firme de profil, iar în aceste zile concurează pentru o nouă sesiune de fotografii, pe care doreşte să le efectueze pe stadion.
 
La majoratul ei, care a avut loc într-un club din staţiunea „Mamaia”, atleta constănţeană Andreea Lefcenco a apelat, pentru fotografiat şi filmat, la serviciile unei firme specializate, „Hot4Media”, care i-a oferit campioanei şi o şedinţă foto. Andreea a ţinut foarte mult să pozeze pe stadionul „Farul”, acolo unde se antrenează şi unde se simte în largul ei, alături de sportul care a acaparat-o cu totul, însă nu s-a putut, din pricina timpului insuficient, întrucât atleta a fost convocată în aceeaşi zi la Bucureşti, la Federaţia Română de Atletism, la vizita medicală. Din capitală s-a întors la Constanţa cu doar două ore înaintea începerii petrecerii de majorat, astfel că şedinţa foto s-a desfăşurat într-un alt cadru, pe malul apei. În faţa aparatelor foto a stat, pe lângă Andreea, şi prietenul ei, Dragoş Sbarcea, cei doi alcătuind o pereche superbă. Dragoş este şi el atlet, fiind antrenat de Cecilia Gevat şi Alin Larion, în vreme ce de pregătirea Andreei se ocupă Lenuţa Dragomir. Cei doi tineri şi frumoşi sportivi au dat foarte bine în poze, iar Andreea s-a hotărât să participe apoi şi la un concurs organizat de firma respectivă, în care ocupantele primelor trei locuri primesc câte o şedinţă foto profesională, în două locuri de desfăşurare. La fiecare sesiune participă unu-doi fotografi şi un asistent fotograf, iar durata şedinţei este de două-patru ore sau mai mult. Clasamentul se stabileşte în funcţie de numărul like-urilor şi al distribuirilor pe Facebook, acolo unde sunt postate fotografiile de concurs. Primele două locuri le revin fotografiilor cu cele mai multe like-uri, iar pe ultima treaptă a podiumului se va clasa cea care are cele mai multe distribuiri (share-uri). Concursul se încheie pe 10 august, iar la acest moment Andreea Lefcenco se află pe locul trei. În competiţie a mai intrat o atletă, Bianca Dănuleasa, dar şi un fotbalist, Marius Şuta. În caz că va câştiga, Andreea va merge pe stadion pentru poze, îndeplinindu-şi dorinţa pe care nu a putut-o pune în practică la majorat. La şedinţa foto cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, în câteva cadre apar şi doi prieteni ai Andreei şi ai lui Dragoş, Alexandru şi Nicoleta.
 
Care a fost mesajul de pe tort
 
Petrecerea de la majoratul Andreei a fost ca în basme. Campioana a avut alături, pe lângă părinţi (Claudia Elena şi Ion), rude şi apropiaţi, şi mulţi sportivi şi prieteni, din rândul cărora nu au lipsit David Spiridon, Dragoş Mădulare, Valentin Ştefan Scanghel, Ana-Maria Manea, George Moroşan, Cristian Bododel, Nicoleta Zăvelcă, George Antonescu, Iuliana Minea, Victor Antonescu, Alexandru Robaciu, Cristina Bănăţeanu, Traian Pietrăreanu, Alexandru Costandache, Cristian Daniel Anghel, Georgiana Cojocaru, Alexandru şi Nicoleta. Andreea a primit la flori cât să-şi deschidă o florărie, cadouri şi un tort foarte frumos cu artificii, cu mesajul „A. S. (n.n. - Andreea Simona) 18”.
 
A vrut să renunţe la sport!
 
Fire extrem de ambiţioasă, pentru care locul doi e un eşec, Andreea Lefcenco a avut o dezamăgire foarte mare la Campionatul European de juniori I, de la Rieti (Italia), unde a ocupat locul zece în proba de triplusalt. A suferit mult pentru ratarea podiumului, neîmplinire care era să o facă să renunţe la atletism. Însă familia, antrenoarea şi cei apropiaţi au reuşit să o convingă să continue în sport. „Sunt convinsă că, dacă era însoţită la Rieti de antrenoarea Lenuţa Dragomir, Andreea urca pe podium. În cele din urmă, a înţeles că nu orice eşec trebuie să o demoralizeze. Va veni timpul ei şi la marile competiţii internaţionale”, a declarat Claudia Elena Lefcenco, mama multiplei campioane şi medaliate naţionale, dar cu rezultate promiţătoare şi pe plan extern.
 
Sursa foto: Facebook (Andreea Lefcenco şi Hot4Media)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii