Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbari de sezon la Farul

ro

02 Dec, 2009 01:56 1833 Marime text
farul.jpgGruparea de pe litoral l-ar putea pierde în această iarnă pe Paul Papp, căruia îi expiră împrumutul de la Vaslui, şi pe Kehnide Fatai, care susţine că a primit oferte din Franţa

Pauza competiţională de iarnă ar putea aduce schimbări semnificative în lotul de jucători. De asemenea, „marinarii" ar putea începe returul de campionat sub comanda unui nou antrenor.

Astfel, Farul l-ar putea pierde în pauza de iarnă pe fundaşul central, Paul Papp. Împrumutul acestuia la Farul expiră după meciul de la sfârşitul acestei săptămâni, cu Gloria Buzău. Paul Papp are 20 de ani şi a debutat cu gol, acum două săptămâni, în echipa naţionala de tineret, în meciul cu Letonia. Acesta a fost titular în centrul defensivei, alături de Diogo Da Silva, în majoritatea meciurilor disputate de constănţeni în acest sezon, având evoluţii foarte bune. „Nu am cunoştinţă să fi demarat discuţiile privind situaţia mea. Oricum, eu mi-aş dori să rămân la Farul", a declarat Papp. De asemenea, nigerianul Kehinde Fatai este pe cale să părăsească echipa de la malul mării. Mijlocaşul care a participat în acest an la Campionatul Mondial de juniori a declarat, după partida cu Tricolorul Breaza, că a fost anunţat de preşedintele lui Strasbourg, grupare de liga secundă din Franţa, că va trimite o ofertă pe adresa Farului, pentru o eventuală achiziţie. Nici banca tehnică se pare că nu va scăpa de remaniere. Deşi este neînvins de două partide de când este principal, locul lui Gheorghe Butoiu ar putea fi luat, din iarnă, de fostul tehnician al formaţiei Pandurii Târgu-Jiu, Sorin Cârţu. „Obiectivul meu este să termin turul cu Farul cât mai sus în clasament. Nu ştiu dacă o să mai continui aici. Nu e după mine, o să vedem la iarnă. Eu sunt la echipă de opt etape, iar de doar două sunt singur pe banca tehnică. Nu mă deranjează că sunt doar interimar, pentru mine este o deosebită plăcere să antrenez Farul", a declarat Butoiu. Cârţu a refuzat postul propus de conducerea Farului, după demisia lui Marius Şumudică, însă a lăsat să se înţeleagă că ar putea prelua echipa din iarnă. Altfel, o parte dintre jucători vor pleca în vacanţă după meciul cu Gloria Buzău, cei din Constanţa urmând să efectueze antrenamente încă o săptămână. Reunirea lotului este programată pentru 15 ianuarie.

Ultimul meci în faţa propriilor suporteri

Aflată încă în grafic pentru promovarea în prima ligă, FC Farul speră ca după disputarea ultimului meci al anului să se menţină în lupta pentru promovarea în Liga I. În ultima confruntare a acestui an, „marinarii" vor juca în faţa propriilor suporteri, împotriva celeilalte echipe retrogradate la finalul sezonului trecut, Gloria Buzău. „Suntem la doar un punct de poziţia a doua, iar echipele cu care ne batem la promovare se confruntă cu adversari dificili. Pentru mine, important este să promovăm de pe primul loc. Sunt câteva echipe în faţă, dar nu cred că vor reuşi toate să ţină pasul", a declarat mijlocaşul constănţenilor, Vasile Păcuraru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii