Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la echipa naţională Denis Alibec infirmă zvonul că ar fi fumat în vestiar, la meciul cu Franţa

ro

15 Jun, 2016 00:00 3458 Marime text


Denis Alibec, atacantul originar din Mangalia şi lansat în fotbalul mare de FC Farul, se află în centrul unui scandal la echipa naţională, scrie gsp.ro. Potrivit sursei citate, jucătorul campioanei României, Astra Giurgiu, ar fi fost surprins fumând în vestiar în pauza meciului cu Franţa, de la Campionatul European!
 
Fotbalistul de 25 de ani a negat însă aceste informaţii. „M-am încălzit la pauză, normal, și apoi m-am dus la vestiar ca să schimb ghetele. M-am întors și totul a fost OK. Nu m-am certat cu nimeni, nu se pune problema de așa ceva. Nu știu cine ar arunca astfel de informații, doar ca să îmi facă rău. Eu mă pregătesc cât se poate de serios. Urmează un meci greu, decisiv, așa că gândul meu nu stă decât la echipa națională. Au fost în trecut acele episoade, cu pozele respective, și de atunci s-a pus o etichetă. Repet, nu am făcut așa ceva, nu înțeleg cine îmi vrea răul, dar eu voi răspunde pe teren. N-am timp de certuri, sunt la Euro 2016 și vreau să ajut România să ajungă din nou în fazele superioare. Sper să am șansa să joc mai mult, dar asta decide doar selecționerul“, a zis Denis Alibec pentru gsp.ro.

„Să-l întrebați pe el dacă a fumat, eu nu am citit. Să vă zică el“, a arătat selecţionerul României, Anghel Iordănescu, conform sport.ro. „Alibec e foarte afectat, nu știu cine vrea să ne facă atâta rău“, a zis și unul dintre antrenorii secunzi, Daniel Isăilă.

România întâlneşte astăzi Elveţia

Astăzi, de la ora 19.00, în direct la Dolce Sport şi Pro TV, la Paris, România întâlneşte Elveţia, în etapa a doua din grupa A de la Euro. În primul meci, România a pierdut cu Franţa (scor 1-2), iar Elveţia a învins Albania cu 1-0. Tot astăzi, de la ora 22.00, la Marsilia, Franţa joacă împotriva Albaniei (în direct la Dolce Sport). Clasamentul grupei este următorul: 1. Franţa - 3p, 2. Elveţia - 3p, 3. România - 0p, 4. Albania - 0p. Al treilea meci de astăzi de la Euro este Rusia - Slovacia, din grupa B, care începe la ora 16.00 (în direct la Dolce Sport).

Sursa foto: uefa.com    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii