Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, FC Farul joacă ultimul amical La prezentarea lotului „marinarilor“ vor veni 1.500 de suporteri

ro

20 Feb, 2016 00:00 4360 Marime text
Lotul de jucători al FC Farul pentru meciurile oficiale din 2016 va fi prezentat luni, 22 februarie, de la ora 19.30, la centrul comercial Maritimo din Constanţa. Potrivit paginii de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“, se estimează că la eveniment vor fi prezenţi 1.500 de suporteri ai Farului. Fotbaliştii vor oferi autografe, se vor fotografia cu fanii şi vor dialoga cu ei. Pe 1 martie şi pe 8 martie, jucătorii şi antrenorii „marinarilor“ vor reveni la centrul comercial menţionat, pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor.
 
Sâmbătă, 20 februarie, FC Farul susţine ultimul meci amical din perioada de pregătire, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, Dunărea Călăraşi, liderul seriei întâi a Ligii a 2-a. Până acum, „marinarii“ au disputat alte trei partide de verificare, înregistrând o victorie (3-1 cu Lokomotiv Gorna Oriahoviţa) şi două înfrângeri (1-2 cu Metalosport Galaţi şi 1-3 cu Delta Dobrogea Tulcea).
 
Despre Florin Pătraşcu, căpitanul din tur al Farului, folosit în ultima vreme cu predilecţie fundaş dreapta, după ce, în cele mai multe meciuri din 2015, jucase stoper, antrenorul principal al FC Farul, Constantin Gache, a spus: „Florin joacă unde e nevoie de el. Poate evolua şi mijlocaş central, dar şi pe toate posturile din linia defensivă. Nu facem o problemă din asta”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii