Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata pleacă în primul cantonament al iernii

ro

24 Jan, 2011 02:08 1590 Marime text
sageata.jpgEchipa năvodăreană va disputa în această iarnă şapte jocuri de pregătire

Clasată pe un loc promovabil la finalul turului de campionat, divizionara secundă Săgeata Năvodari va pleca astăzi în primul cantonament al iernii, unde are programate şi două meciuri amicale.

După ce a renunţat la cantonamentul din Turcia, programat în perioada 6-18 februarie, gruparea de pe litoral va pleca într-un stagiu de pregătire în ţară. Astfel, lotul pregătit de Aurel Şunda şi de Constantin Funda se va pregăti în perioada 24 ianuarie - 5 februarie la Băile Herculane. Aici, Săgeata are stabilite şi două meciuri de verificare, primul fiind programat pe 2 februarie, cu Drobeta Turnu Severin (locul 2 în Liga a III-a, Seria 4), iar al doilea, trei zile mai târziu, cu Autocatania Caransebeş (locul 5 în Liga a III-a, Seria 5). Săgeata va reveni apoi acasă şi va continua pregătirile la Năvodari. Pe 12 februarie, viceliderul Seriei I din Liga a II-a se va deplasa la Ploieşti pentru o nouă partidă de verificare, în compania ocupantei locului doi în cealaltă serie a eşalonului secund, Petrolul. Pe 16 şi 18 februarie, năvodărenii vor juca, tot în deplasare, împotriva a două echipe din Liga I, Victoria Brăneşti, respectiv Sportul Studenţesc. Ultimele două jocuri de verificare înainte de reluarea campionatului au fost stabilite pe 23, respectiv 26 februarie. Primul se va disputa la Tulcea, cu echipa locală Delta, iar al doilea va avea loc la Năvodari, urmând ca echipa lui Aurel Şunda să primească vizita celor de la Callatis Mangalia. Primul meci oficial al anului este programat pe 5 martie, când Săgeata va întâlni pe teren propriu pe CF Brăila, în prima etapă a returului.

Şunda răspunde acuzelor

Antrenorul Aurel Şunda a declarat la emisiunea „Fotbal la matineu", de pe Sport Total FM, că formaţia pe care o pregăteşte a fost acuzată pe nedrept de oficialii altor echipe din Seria I. Tehnicianul a spus că a fost deranjat de faptul că finanţatorul formaţiei Juventus Colentina, Ionel Ciuclea, deşi nu a fost prezent la meci, a adus acuze clubului din Năvodari, după meciul direct al celor două formaţii, când un suporter al bucureştenilor a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul pe arbitrul central Eduard Constantinescu. „Săgeata Năvodari este un club mic, dar reuşim să îi batem pe toţi şi astfel nu se justifică banii pe care îi iau ei de la primării. În afară de Snagov şi Săgeata Năvodari, cred că toate echipele din seria noastră sunt din oraşe reşedintă de judeţ, ca să nu mai spun de cele din Bucureşti. Cum să vină o echipă de comună să îi bată? Trebuie să se justifice în faţa presei şi a tuturor şi atunci spun că au fost furaţi de arbitri. Cei de la Juventus Bucureşti nu pot organiza un meci şi vor să facă echipă de fotbal. Nu ştiu dacă la meciul cu noi au avut sau nu dreptate în legătură cu arbitrajul, dar este extrem de grav ca un suporter să intre pe teren şi să lovească arbitrul. Patronul lor să vină şi să vadă meciul. M-a supărat că a comentat un om care nu a fost la meci, ceea ce nu este normal", a declarat antrenorul Săgeţii, Aurel Şunda, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii