Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari joacă luni cu CFR Cluj În familia Grigoraş, tatăl şi fiul sunt din nou adversari

ro

07 Dec, 2013 00:00 2252 Marime text
Nou-promovata Săgeata Năvodari joacă luni, 9 decembrie, pe terenul lui CFR Cluj, în etapa a 17-a a Ligii 1, ultima a turului. Meciul este programat de la ora 18.30, în direct de Digi Sport 1. „O partidă dificilă, chiar dacă CFR Cluj traversează o perioadă mai slabă. Este totuşi o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi. Căpitanul lor, Cadu, este suspendat, însă are cine să-l înlocuiască. Pe teren propriu, CFR e capabilă de orice. Are şi un antrenor, Petre Grigoraş, foarte bun, care a făcut treabă peste tot pe unde a fost şi care, dacă i se va oferi continuitate, sunt sigur că va readuce CFR acolo unde a fost ani la rând. Dar sunt convins că vom face un meci bun.

Cu excepţia lui Mera, suspendat, nu avem probleme de lot, iar băieţii sunt încrezători. Mizez pe ambiţia lor de a demonstra că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp a fost un accident. Toată lumea spune că, la situaţia actuală a Săgeţii, un egal ar fi foarte bun, dar eu vreau victoria. Dacă te mulţumeşti cu puţin, puţin o să ai. Echipa stă bine din punct de vedere moral. La Cluj nu abordăm meciul să nu primim gol, ci să învingem. Dacă luăm un gol, să dăm două. Putem mai mult şi sunt convins că vom face mai mult de acum încolo. Avem nevoie de o victorie şi sper să reuşim la Cluj să punem capăt perioadei de secetă”, a spus Gabriel Manu, antrenorul secund al Săgeţii. Având ca obiectiv evitarea retrogradării, echipa năvodăreană a strâns 15 puncte în 16 meciuri. În ultimele opt partide a reuşit o singură victorie şi pierde pe linie de patru etape. De cealaltă parte, CFR Cluj a dezamăgit până acum şi are 22 de puncte în clasament.
 
„Nu aş avea niciun regret dacă aş câştiga cu 10-0”
 
În acest meci, atacantul Săgeţii, Alexandru Grigoraş, îşi va înfrunta tatăl, principalul CFR-ului. „Este un meci puțin mai diferit față de celelalte, pentru că întâlnesc echipa tatălui meu, dar pentru mine nu are importanţă așa mare, pentru că, atunci când intri pe teren, nu mai ții cont de familie, de prieteni, de nimic. Suntem simpli adversari și atât”, a spus Alexandru. Tatăl şi fiul nu se vor afla pentru prima dată faţă în faţă, ca adversari. Un episod similar a avut loc în martie anul acesta, în disputa Oţelul Galaţi - Pandurii Tg. Jiu 1-0. Extrema dreaptă a oaspeţilor, Alexandru, a jucat contra lui Petre, antrenorul Oţelului, aflat la primul meci ca principal al gălăţenilor în noul său mandat pe malul Dunării. Alex nu a fost titular, intrând pe teren în minutul 71, în locul lui Răduţ. „Pentru mine nu e un meci deosebit. Suntem adversari luni, aici se termină tot. Fiecare va încerca să-şi apere şansele cât poate de bine. Nu aş avea niciun regret dacă aş învinge la scor Săgeata, chiar şi cu 10-0 să zicem. Mă voi bucura să-l văd pe Alex, însă doar atât”, a spus şi Petre Grigoraş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii