Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata joacă luni la Constanţa în Liga 1 „Meciul cu Universitatea Cluj e decisiv“

ro

05 Apr, 2014 00:00 1227 Marime text
Aflată la retrogradare, nou-promovata Săgeata Năvodari vrea să bată, luni, 7 aprilie, la Constanţa, Universitatea Cluj. Meciul contează pentru etapa a 26-a a Ligii 1 şi se joacă pe stadionul „Farul“, de la ora 19.30, în direct la Dolce Sport 1. „E un meci decisiv, ca de altfel toate cele care vin de acum încolo. Suntem condamnaţi să câştigăm. Avem foarte mare nevoie de puncte. Nu ştiu dacă mai contează ce a fost, deşi, în multe partide, punctele ni s-au scurs printre degete. Însă nu mai avem timp să ne uităm în spate, ci trebuie să vedem ce putem face. Iar primul pas e să câştigăm luni. Lotul este bun, dar avem nevoie de concentrare pe tot parcursul meciului şi de o mult mai mare calitate în ultimii 30 de metri. Trebuie să batem, oricum am juca.

Sperăm ca după acest joc să trecem peste linia retrogradării. Avem nevoie de caracter, mobilizare maximă, organizare şi agresivitate. Pe de altă parte, nu avem voie să ne pierdem capul. Trebuie să jucăm la rezultat şi să dăm gol şi dintr-o ocazie, dacă avem“, a declarat antrenorul principal al Săgeţii, Cătălin Anghel.
Tehnicianul echipei năvodărene speră în sprijinul publicului, spunând că echipa a simţit ajutorul tribunelor pline de la meciul cu Steaua. „Ştim ce ne aşteaptă, întâlnim o echipă care are un moral bun, a câştigat. Ar fi foarte bine dacă vor fi mai mulţi spectatori în tribună să ne încurajeze la acest meci important. Însă dacă jucam la Năvodari, aveam 4.000 - 5.000 de oameni la fiecare meci. La Constanţa, Farul e echipa iubită, însă judeţul are nevoie de o formaţie în Liga 1. Cu Steaua, când tribunele au fost pline, altfel am jucat şi noi“, a punctat Anghel.
 
„Sunt pe val, dar trebuie să ne luăm punctele“
 
„Meci greu, trebuie să ne mobilizăm. Ţine numai de noi să câştigăm. Universitatea Cluj este o echipă bună, care joacă mai bine în retur. Nu s-au schimbat mulţi jucători faţă de prima parte a campionatului. Sunt pe val, dar şi noi trebuie să ne luăm punctele. Şi atât în tur, cât şi în retur am cam realizat rezultatele dorite cu echipele cu care ne batem la evitarea retrogradării. Este adevărat că am marcat mai puţin în 2014, dar am şi primit mai puţine goluri. Anul trecut, luam şase într-o singură confruntare. Acum am luat patru în şase meciuri. Luni, ar fi bine să câştigăm şi cu 1-0. Nu contează scorul“, a declarat atacantul Viorel Dinu, fost jucător al Universităţii Cluj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii