Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„S-au descatusat dupa victoria cu Arges"

ro

22 May, 2009 03:46 1397 Marime text

farul.jpgPentru partida de la Târgu Jiu, din lotul Farului vor lipsi Băcilă şi Gerlem, suspendaţi, portarul Vlas, accidentat, şi atacantul Denis Alibec, convocat la naţionala U19

După ce a reuşit etapa trecută prima victorie după 12 meciuri, Farul este hotărâtă să obţină un nou rezultat pozitiv, duminică, când va întâlni la Târgu-Jiu formaţia locală Pandurii.
Consilierul tehnic al Farului, Cristian Cămui, a declarat că echipa dobrogeană trebuie să obţină cât mai multe puncte pe finalul sezonului şi susţine că poate rămâne şi la anul în primul eşalon dacă FC Argeş şi Craiova vor fi retrogradate. „Întâlnim la Târgu Jiu o echipă lipsită de grijile retrogradării, lipsită de probleme. Noi avem datoria să luptăm cinstit, până la sfârşit, cu gândul că Farul poate rămâne în Liga I şi prin alte mijloace. Faptul că Argeşul şi Universitatea Craiova ar putea fi retrogradate, dar şi punctele pe care le-am putea primi de la TAS pentru ce s-a întâmplat în tur la meciul nostru cu Poli Iaşi îi mobilizează pe jucătorii mei", a spus Cămui. Tehnicianul a mai adăugat că victoria de etapa trecută cu FC Argeş le-a ridicat moralul elevilor săi. „Farul s-a descătuşat după victoria cu FC Argeş, se vede la antrenamente că băieţii sunt dornici să joace. Mergem clar să câştigăm, pentru noi sunt foarte importante punctele, dar şi un punct este bun. Probabil va fi un meci deschis, ei nu au ce pierde, noi suntem motivaţi de TAS şi eventuala retrogradare a Argeşului şi Craiovei", a adăugat tehnicianul. Cămui a vorbit şi despre partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Gloria Bistriţa, două dintre echipele aflate în lupta pentru retrogradare. „Aparent da, e un meci de 1 solist, însă noi sperăm ca meciul să fie jucat corect, sperăm ca Bistriţa să fie corectă şi să joace în teren". Pentru partida de la Târgu Jiu, din lotul Farului vor lipsi Băcilă şi Gerlem, suspendaţi, Vlas, accidentat, şi Denis Alibec, convocat la naţionala U19. Farul ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 26 de puncte şi este teoretic retrogradată în liga secundă. Partida Pandurii-Farul din etapa a XXXII-a a Ligii I se va disputa duminică de la ora 18.00. Meciul va fi arbitrat de centralul Alexandru Tudor din Bucureşti. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Eduard Dumitrescu din Piteşti şi Mircea Orbuleţ din Bucureşti iar rezervă va fi Dan Monea din Cluj. Observator de joc va fi Nicolae Dobrescu din Bucureşti iar observator de arbitri a fost delegat Ion Mureşan din Timişoara.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii