Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a oficializat nedisputarea barajului dintre FC Farul şi FC Bihor

ro

12 May, 2015 00:00 2023 Marime text
Nedisputarea barajului pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a dintre echipele FC Farul şi FC Bihor a devenit oficială, după ce, ieri, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat act de faptul că retragerea din campionat a echipei FC Olt este definitivă, decizia Comisiei de Disciplină nefiind atacată cu recurs. În condiţiile în care FC Olt a spus pas, din Liga a II-a nu a mai retrogradat nicio echipă, iar barajul, pe care, în condiţii normale, ar fi trebuit să îl dispute ocupantele ultimului loc din play-out (FC Farul - în seria întâi, FC Bihor - în seria a doua) nu-şi mai avea rostul.

„Comitetul Executiv ia act de informarea domnului Auraș Brașoveanu cu privire la retragerea echipei FC Olt din competiția Ligii a 2-a și incidența art. 18 lit. b din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, pe cale de consecință nemaifiind necesară organizarea unui joc de baraj pentru retrogradarea din Liga a 2-a în Liga a 3-a la finalul sezonului 2014/2015”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Înfrângere categorică pentru juniorii B la etapa de zonă

Echipa de juniori B a FC Farul (antrenor, Ionel Melenco) a debutat cu un eşec categoric, ieri, la faza de zonă de la Constanţa a Campionatului Naţional. „Marinarii” au cedat cu 0-5 în meciul cu Dinamo Bucureşti, disputat pe stadionul „Farul”. În celălalt meci de ieri de la Constanţa, Chindia Târgovişte a învins Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” cu 1-0. Clasamentul se prezintă astfel: 1. Dinamo - 3p, 2. Chindia - 3p, 3. Şcoala Gică Popescu - 0p, 4. Farul - 0p. Astăzi, constănţenii întălnesc Şcoala Gică Popescu, de la ora 18.00, pe stadionul „Farul”, iar de la ora 16.00, pe aceeaşi arenă se joacă partida Chindia - Dinamo. În semifinalele Campionatului Naţional se califică numai prima clasată a grupei de la Constanţa.

Sursa foto: suporterul-constantean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii