Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a implicat pentru un caz umanitar Horia Tecău, dans incitant cu Iulia Vântur

ro

10 Dec, 2012 04:09 7190 Marime text

tecau.jpgTenismenul constănţean a participat la show-ul „Dansez pentru tine", unde a avut un moment alături de prezentatoarea emisiunii.

Suflet mare, cel mai bun tenismen român al momentului nu putea refuza invitaţia Pro TV de a dansa în beneficiul unui copil oropsit. Horia a fost însoţit la emisiune şi de iubita lui, Andreea Raicu.

Adevărat tur de forţă pentru tenismenul constănţean Horia Tecău în ultimele zile. Campionul a participat la mai multe evenimente la Bucureşti, înainte de a pleca în SUA, în zorii zilei de ieri. Horia a făcut senzaţie la finala show-ului de la Pro TV „Dansez pentru tine", unde a dansat alături de prezentatoare emisiunii, Iulia Vântur, pentru un caz umanitar. Momentul artistic dintre Horia şi Iulia, urmărit din public şi de iubita sportivului, Andreea Raicu, a fost electrizant, având şi câteva momente senzuale. Departe de a fi geloasă, Andreea a postat pe o reţea de socializare, încă din timpul dansului, o fotografie a celor doi, însoţită de mesajul: „Iulia şi Horia, la ultimul Grand Slam al anului". Pentru dansul lor, Tecău şi Vântur au fost răsplătiţi cu 3.000 de euro. Suma merge la un copil care a crescut fără a cunoaşte căldura părintească a mamei şi a tatălui. „Este o experienţă nouă pentru mine şi mă bucur că Pro TV mi-a oferit această şansă. «Dansez pentru tine» este o emisiune superbă. Sunt onorat că am reuşit să aduc, prin prezenţa mea, puţină bucurie în viaţa cuiva. Repetiţiile pentru emisiune au fost mai solicitante decât mă aşteptam. De-abia acum mi-am dat seama câte ore trebuie să lucrezi şi cât efort presupune pregătirea unui dans de câteva minute", a declarat Horia, pentru site-ul emisiunii.

Alături de Andreea Raicu, la „Festivalul Brazilor de Crăciun"

În capitală, şarmantul sportiv a însoţit-o pe iubita sa la gala „Festivalul Brazilor de Crăciun", care a fost prezentată de Andreea Raicu şi de Andi Moisescu. Superba pereche Horia - Andreea a atras toate privirile la eveniment. Sâmbătă, neobositul Tecău s-a aflat în mijlocul copiilor, la „Pescariu Sports&Spa Bucureşti", unde, împreună cu alţi doi campioni, Sorana Cârstea şi Victor Hănescu, au jucat tenis cu micuţii şi le-au împărtăşit acestora secrete din experienţa lor, timp de mai multe ore. „Şi eu, când eram mic, visam să joc alături de vedete precum Ilie Năstase, Andrei Pavel, Stefan Edberg sau Pete Sampras. Cu primii doi am reuşit. Mă bucur să fiu în mijlocul copiilor. Sperăm ca acest eveniment să devină tradiţional", a spus Horia.

Cel mai bun an din carieră

Rupt de oboseală, tenismenul constănţean abia a mai avut timp de câteva ore de odihnă, înainte de plecarea, în zorii zilei de ieri, la ora 04.00, către SUA, unde se va pregăti, în Florida, timp de două săptămâni, alături de noul său partener de la dublu, Max Mirnyi. „Cu sportivul din Belarus mă ştiu de mulţi ani, de la Academia de Tenis Bolletieri. E un profesionist, omul de la care am învăţat cel mai mult, atât în tenis, cât şi în afara terenului. Sunt convins că voi progresa mult alături de el şi că vom avea rezultate foarte bune. Visul meu e să-mi adaug în palmares un titlu de Grand Slam la dublu masculin. Mi-a fost greu când am rupt colaborarea cu Robert Lindstedt. Am jucat trei ani împreună, o perioadă destul de lungă. Voi avea emoţii când mă voi confrunta prima dată cu suedezul. Am rămas prieteni, vorbim curent. În ultimul timp, eram stresaţi să obţinem rezultate", a arătat Tecău, pentru care 2012 a fost cel mai bun an din carieră: a câştigat Australian Open la dublu mixt, a disputat finala la Wimbledon (pentru al treilea an la rând), a participat a doua oară consecutiv la Turneul Campionilor şi a încheiat sezonul pentru prima dată în carieră în primii zece jucători. De Crăciun, Horia se va întoarce acasă, pentru a petrece în sânul familiei.

Sursa foto: Facebook (Andreea Raicu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii