Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au învins RCM Galați Cristian Cojocaru - „Voi ține minte toată viața această victorie“

ro

21 Oct, 2017 18:57 2583 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanța a realizat astăzi prima victorie în Divizia Națională de seniori, 32-15 pe teren propriu cu RCM Galați.
 
A fost un meci greu, contra unei echipe experimentate. Într-o zi frumoasă, cu soare, tânăra noastră formație a adus zâmbetele pe chipurile spectatorilor. Voi ține minte toată viața această victorie, prima în Divizia Națională de seniori a unei echipe care a plecat de jos și a ajuns în a doua divizie a rugby-ului românesc.  Avem o medie de vâstă de numai 21,8 ani, pe care, glumind, ne-o strică Johnny Sola, la 36 de ani. El are însă mare experiență. L-am adus de la CSM București și sunt mulțumit de acest transfer, pentru că neo-zeelandezul strânge echipa în jurul lui, ceea ce se vede în meci, a declarat Cristian Cojocaru, antrenor, alături de Nicolae Radu Mocanu, al echipei constănțene.  
 
Avem o echipă foarte tânără și încercăm să ducem mai departe spiritul Farul Constanța. Promitem susținătorilor noștri că vom face tot ce ne stă în putință ca să ajungem acolo unde e locul Constanței în rugby-ul românesc, a spus și Răzvan Bota, managerul RC Tomitanii.  
 
În etapa următoare, echipa de pe litoral va juca în fieful formației de pe primul loc, Gloria Buzău, care a câștigat toate cele patru meciuri de până acum.
 
Încercăm să luăm fiecare meci în parte. Întâlnim formația care a câștigat tot până acum, luând un start bun. Totuși, vom încerca să îi stricăm calculele, a spus Cristian Cojocaru.      
 
Meci dificil, Gloria are o echipă bună, a luat jucători de la Steaua, Dinamo, dar și din Republica Moldova. Suntem încrezători însă în jocul nostru. Ca toate partidele, și pe aceasta o vom aborda la victorie, a punctat și Răzvan Bota.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii