Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la CS Năvodari participă la turneul internaţional de la Belgrad

ro

13 Jun, 2015 00:00 1195 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari participă sâmbătă, 13 iunie, şi duminică, 14 iunie, la un turneu internaţional de rugby în 7, „Belgrade Winner Rugby Tournament“, care se va desfăşura în capitala Serbiei, Belgrad.

Lotul năvodărean este condus de antrenorii Cristian Husea şi Cornel Suciu, care se pot baza şi pe serviciile internaţionalului Dumitru Papaiane, revenit de la echipa naţională Under-23 a României. Anul trecut, CS Năvodari a ocupat locul al treilea la turneu. O altă echipă de la CS Năvodari, condusă de al treilea antrenor, Virgil Năstase, va participa sâmbătă, 13 iunie, la Galaţi, la etapa inaugurală a Campionatului Naţional de rugby în 7. Întrecerile se dispută pe stadionul „Municipal“, iar cele şase echipe participante au fost împărţite în două grupe preliminare de câte trei. CS Năvodari este în seria B, alături de Politehnica Iaşi şi de Stejarul Buzău. Din grupa A fac parte CSM Bucureşti U-23, RC Bârlad şi RCM Galaţi. CS Năvodari va juca de la ora 11.00 (cu Poli Iaşi) şi de la ora 11.40 (cu Stejarul). După partidele din serii, se vor disputa finalele, pentru stabilirea ierarhiei finale.

Farul joacă la Sibiu, Tomitanii - în Ghencea

În acest weekend, RCJ Farul Constanţa va juca în deplasare cu CSM Sibiu, în etapa a şasea a Diviziei A de seniori (eşalonul trei al rugby-ului românesc). Meciul a fost programat duminică, 14 iunie, de la ora 10.00. A doua reprezentantă a judeţului Constanţa în campionat, CSRTM Callatis Mangalia, are rundă liberă. În Campionatul Naţional de juniori U-18, zona Muntenia, liderul clasamentului, Tomitanii Constanţa, joacă în deplasare, sâmbătă, 13 iunie, de la ora 13.00, cu Steaua Bucureşti, în etapa a 14-a. Este ultima rundă a sezonului regulat, şi, indiferent de rezultat, Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca) nu mai pot pierde prima poziţie, care le conferă statutul de cap de serie la tragerea la sorţi pentru faza următoare. Tomitanii conduc ierarhia cu 59 de puncte, în vreme ce Steaua este a patra, cu 38 de puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii