Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la CS Năvodari i-au dedicat victoria cu Steaua primarului Nicolae Matei

ro

27 Apr, 2015 00:00 1639 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a câştigat cu 20-8 (3-8) meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu echipa de până în 23 de ani a clubului Steaua Bucureşti, din etapa a cincea a Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc).
 
Gazdele au punctat prin Alexandru Trandafir (două lovituri de pedeapsă şi două transformări), Marian Niţă şi Constantin Istrate (câte un eseu), iar marcatorii Stelei Under-23 au fost Sorin Coşereanu (un eseu) şi Lazăr Filip (o lovitură de pedeapsă). La oaspeţi au evoluat şi câţiva jucători de la prima echipă: Lazăr Filip, Cristi Cornei şi Dennis Naitoko, din Tonga.

„Deși, la finalul campionatului, aceste puncte nu vor conta, gazdele au ținut să câștige pentru a dedica victoria primarului orașului, Nicolae Matei, revenit printre cei dragi, locuitorii orașului Năvodari“, se arată pe site-ul oficial al Clubului Sportiv Năvodari. La capătul unei reprize secunde foarte bune, jucătorii pregătiţi de antrenorii Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase au câştigat clar, dar s-au ales cu doi accidentaţi, Daniel Bejan (căpitanul echipei) şi Marian Croitoru. Primul era nerefăcut complet, însă şi-a dorit mult să joace. La scurt timp după startul meciului, a fost nevoit să părăsească terenul şi va lipsi în meciul următor. Observatorul meciului, Gheorghe Stoica, l-a declarat jucător al meciului pe fundaşul Vasile Dan Perju, de la CS Năvodari.

În clasament, formaţia din Năvodari (medaliată cu bronz în ediţia trecută a Diviziei Naţionale) se află pe locul trei, cu 15 puncte (după trei victorii, un egal şi un eşec). În runda viitoare, năvodărenii joacă tot pe teren propriu, sâmbătă, 2 mai, de la ora 10.00, cu Ştiinţa Petroşani, formaţia de pe poziţia a şaptea, cu şase puncte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii