Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romario Benzar şi George Ţucudean, de la FC Viitorul, încrezători înaintea partidei cu CSU Craiova

ro

05 May, 2017 17:44 1745 Marime text
Cu două etape înaintea încheierii Ligii 1, FC Viitorul deţine prima şansă la obţinerea titlului de campioană, fiind singura dintre echipele care se bat la campionat care depinde doar de ea. Duminică, 7 mai, de la ora 21.15, echipa lui Hagi evoluează în deplasare cu CSU Craiova şi nu vrea să comită paşi greşiţi în lupta dură pentru obţinerea coroanei în Liga 1.

„Ne-am dorit să ajungem la mâna noastră. Acum, totul depinde de noi. Dacă vom câştiga ambele meciuri, vom ieşi campioni. Pentru mine ar însemna foarte mult acest titlu. Sunt la FC Viitorul de la Liga a 3-a şi să ies campion ar fi un vis devenit realitate. Dar mai este până acolo, mai avem două meciuri foarte grele, pe care trebuie să le tratăm foarte serios“, a declarat căpitanul FC Viitorul, fundaşul dreapta Romario Benzar.

„Nu avem emoţii, sunt două meciuri normale. Sigur, e încărcătură, că a fost un campionat lung şi a apărut oboseala. Trebuie să uităm însă de această situaţie şi să ne concentrăm pe aceste două partide. Şi FCSB, şi noi, şi Dinamo ne dorim să devenim campioni, dar avantajul e de partea noastră. Faptul că depindem doar de noi trebuie să ne motiveze suplimentar şi să fim foarte concentraţi. Va fi o luptă tare pe gazon. Sunt convins că cei de la Craiova nu vor dori să câştigăm titlul pe terenul lor, după cum nici CFR nu va accepta acest lucru în cazul lui Dinamo. Sperăm ca din toată această luptă să ieşim noi învingători“, a spus şi atacantul George Ţucudean.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii