Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România se remarcă printre aşii fotbalului NATO

ro

25 Jun, 2015 00:00 1606 Marime text
Reprezentativa militarilor români aflaţi în misiune permanentă în comandamentele NATO a ajuns, pe 21 iunie, în careul aşilor, obţinând locul 4 în cadrul turneului de fotbal Inter-MILREP 2015 desfăşurat la Bruxelles.

Echipa României a evoluat în Grupa C a celei de-a XIX-a ediţii a Campionatului de Fotbal susţinut de Cartierul General NATO din Bruxelles dedicat Reprezentanțelor Militare ale statelor membre și partenere NATO, purtând echipamentul oferit de Federația Română de Fotbal şi susţinută de SC Mentor SRL și Tui Travel Center, titrează FRF.ro.

Militarii români au avut drept concurente formațiile Poloniei, Albaniei, Ungariei și Germaniei, dar nu au ezitat să le depăşească încă din meciurile de grupe, unde au obţinut 8 puncte pe baza a două victorii la scor identic, 2-1, în jocul cu Albania și Polonia, şi a două rezultate de egalitate (0-0, cu Germania și Ungaria).

În următorul meci al competiţiei, reprezentativa tricoloră a jucat împotriva echipelor Azerbaijanului și Georgiei. Conform FRF, deşi cu scorul egal de 1-1 în timpul regulamentar de joc, echipa României a câştigat meciul în urma loviturilor de departajare şi s-a calificat astfel în semifinalele competiţiei.

Meciul decisiv pentru calificarea în finală a adus România faţă în faţă cu echipa Germaniei, unde a pierdut meciul spre final cu scorul de 2-1 pentru nemţi.
Bronzul competiţiei a fost disputat cu reprezentanţii Ucrainei, românii pierzând jocul cu un scor identic cu cel din meciul precedent.
În urma unor meciuri amicale şi, deşi disputate, jucate curat, militarii români au obţinut un onorabil loc 4 printre aşii fotbalului NATO.
 
Ana Maioru, studentă a Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea „Ovidius“ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii