Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Drăgănoiu, din nou campion naţional. CS Gethika Team Constanţa a obţinut patru medalii

ro

09 Apr, 2016 00:00 2970 Marime text
Sportivul constănţean Robert Andrei Drăgănoiu, de la CS Gethika Team, a obţinut un nou titlu de campion al României la kata, cu ocazia întrecerii naţionale de Karate Ashihara de la Braşov. Drăgănoiu s-a impus la categoria -16 ani, iar de la Gethika Team au urcat pe podium încă doi sportivi şi o sportivă. Adin Gani (categ. -18 ani) şi Adelina Bejan (categ. -14 ani) au devenit vicecampioni naţionali, iar Ştefan Macsiniuc a cucerit bronzul la categoria -18 ani.
 
„Am mers cu un grup mai mare, de 15 sportivi, care s-au comportat foarte bine. Majoritatea s-au calificat în finale, ceea ce la kata înseamnă mult, în condiţiile în care au fost 20 - 30 de competitori pe categorie. Pentru cei care s-au aflat la prima prezenţă în concurs e mai mult decât mulţumitor. E de menţionat evoluţia Adei Bejan, din Mereni, care, la a doua prezenţă pe kata, a ieşit vicecampioană naţională, ceea ce e foarte bine. A muncit mult pentru această medalie. Un rezultat foarte bun a obţinut şi Adin Gani, care a descoperit că fără kata nu se poate progresa pe partea de kumite. Consacraţii Robert Drăgănoiu şi Ştefan Macsiniuc au evoluat şi ei la un nivel înalt“, a declarat Nicu Vasiliu, cel care îi pregăteşte pe sportivii de la CS Gethika Team.
 
Următorul concurs la care vor participa constănţenii este cel de kata de la Braşov (la care au plecat ieri), iar între 22 şi 24 aprilie, la Budapesta, se va desfăşura Campionatul Euro-Asiatic, întrecere la kata şi kumite, la mai mute categorii de vârstă, la care Gethika Team Constanţa va evolua cu zece sportivi (cinci de la Mereni, patru de la Constanţa şi unul de la Topraisar). „Sperăm să facem o figură frumoasă şi de data aceasta la Budapesta“, a mai spus Nicu Vasiliu. Luni, acesta va fi arbitru într-o gală importantă de MMA, la Braşov, care face parte din circuitul de calificare la Campionatul Mondial de la Las Vegas.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii