Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Richardo Mihalache a marcat toate golurile lui Axiopolis Cernavodă din victoria contra Progresului 1944 Spartac (video)

ro

21 Oct, 2017 17:48 4197 Marime text
Axiopolis Cernavodă a dat lovitura! A învins în deplasare, astăzi, liderul seriei secunde a Ligii a 3-a, Progresul 1944 Spartac, în unul din derby-urile rundei, în care s-au întâlnit locul întâi cu locul patru!
 
Fără înfrângere până astăzi, interval în care a înregistrat șapte victorii și un egal în opt partide, Progresul 1944 Spartac s-a văzut învinsă cu 3-2 de Axiopolis Cernavodă, care a condus cu 2-0 la pauză și a dat lovitura de grație în minutul 88! 
 
Toate golurile oaspeților au fost marcate de Richardo Mihalache, în minutele 6 (din penalty), 45 și 88. Gazdele au înscris în minutele 60 și 75.  
 
Axiopolis Cernavodă (antrenor, Ionel Melenco) a jucat cu: Puia – Rusu, Răvoiu (75 M. Hristu), Andrescu, L. Gheorghe – Crețu (65 Zaharia), Abibula (85 Beșleagă), Vieru – Loloț, Moise (25 Husein), R. Mihalache. Rezerve neutilizate au fost Nanu – I. Gheorghe și Vlăescu, în vreme ce Fotescu și V. Hristu, accidentați, n-au fost în lot pentru această întâlnire.
 
În prima repriză, am jucat grupat, sus, și i-am prins pe contraatac. În partea secundă, ne-am retras puțin, iar gazdele au reușit să egaleze. Pe final, am înscris golul victoriei, tot în urma unui contraatac. Băieții au jucat foarte bine, au respectat ce le-a spus antrenorul Ionel Melenco atât la începerea partidei, cât și la pauză, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului Axiopolis.
 
În urma acestui succes, Axiopolis Cernavodă a egalat la puncte, 22, Progresul 1944 Spartac.

Sursa foto: progresulspartac.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii