Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate la Junior's Cup Izida Helmuth Duckadam a premiat performerii de la Academia Hagi și FC Farul (galerie foto)

ro

03 Jul, 2015 00:00 2731 Marime text
Echipele cu care Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ și FC Farul au participat la Junior's Cup Izida, întrecere desfășurată în Bulgaria, la Albena, au urcat de trei ori pe podium și au obținut tot atâtea premii speciale.

Concursul a fost internațional și a reunit 56 de echipe din România și din Bulgaria, care au participat la patru categorii de vârstă: 2004, 2005, 2006 și 2007. FC Farul a înscris în competiție echipe la toate secțiunile, în vreme ce Academia Hagi a evoluat la 2005, 2006 și 2007.
La 2004, de la Farul a concurat echipa pregătită de Florin Bumb. La 2005, s-a impus Academia Hagi (antrenor - Florin Burcea, director coordonator - Constantin Mareș), care a învins în finala mare Școala Toni Doboș cu 2-0. Pe locul trei s-a clasat Farul (antrenor, Doru Carali), „marinarii“ pierzând în finală la Academia Hagi cu 1-3. Învingătorilor le-a revenit și un premiu special, Rafael Munteanu fiind desemnat cel mai bun portar al turneului.

Academia Hagi s-a impus și la categoria 2006, echipa fiind antrenată de Mihai Stere, iar director coordonator fiind Constantin Mareș. În meciul pentru titlu, AH a dispus cu 4-2 de Delfinite Varna. La această secțiune, Farul 2006 (antrenor, Claudiu Moraru) a dat cel mai bun portar al întrecerii (Alexandru Mărgărit), în vreme ce lui Luca Băsceanu, de la Academia Hagi, i-a revenit titlul de golgheter, cu zece reușite.

La 2007, Farul (antrenor, Doru Carali) s-a clasat pe poziția a cincea, iar Academia Hagi (antrenor - Ciprian Micu, director coordonator - Constantin Mareș) - o poziție mai jos, după ce „marinarii“ au câștigat cu 3-1 meciul direct pentru locurile 5-6. Premiile cuvenite tuturor echipelor clasate pe podium și premiile speciale au fost înmânate de președintele de imagine al Stelei, fostul mare portar Helmuth Duckadam.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii