Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Hotărârea a fost adoptată Revocarea dreptului de folosinţă de către FC Farul asupra bazei sportive de la Constanţa, pe agenda şedinţei de Guvern (documente)

ro

05 May, 2017 14:04 2975 Marime text
Printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei Guvernului României de astăzi se află şi proiectul de hotărâre privind revocarea dreptului de folosinţă gratuită al Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa asupra unui bun imobil aflat în proprietatea publică a statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.
 
„Bunul imobil“ este baza sportivă „Farul“, din strada Primăverii nr. 2.
 
„Prin Hotărârea Guvernului nr. 666 / 12 iulie 2001, Ministerul Tineretului şi Sportului a transmis în folosință gratuită Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, pe o perioadă de 49 de ani un imobil (terenuri și clădiri) în suprafață totală de 78.143,29 mp situat în Municipiul Constanța, str. Primăverii nr. 2, județul Constanța. 

Imobilul (construcții și teren) care face obiectul acestui proiect de Hotărâre de Guvern este înscris în inventarul bunurilor din domeniul public al statului administrate de ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția județeană pentru Sport și Tineret Constanța cu nr. MFP 144718. În acest moment Clubul Sportiv ”Fotbal Club Farul”Constanța se află în insolvență, administrarea specifică acestei proceduri fiind realizată de lichidator judiciar CC Insol S.P.R.L cu sediul în str. Cibinului nr. 8, Constanța. 

Având în vedere acest fapt, Ministerul Tineretului și Sportului în calitate de administrator al bunurilor proprietate publică și/sau privată a statului incredințate, potrivit prevederilor legale pentru desfășurarea activității aferente domeniilor de tineret și sport, solicită revocarea dreptului de folosinţă gratuită asupra imobilului(construcții și teren) situat în Municipiul Constanța, str. Primăverii nr.2, județul Constanța așa cum este în anexa la Hotararea Guvernului nr. 666/12 iulie 2001 privind darea în folosință gratuită a unui imobil, proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța“, se arată în proiectul de hotărâre de Guvern, care a fost în dezbatare publică pe site-ul oficial al Ministerului Tineretului şi Sportului. 

UPDATE: Hotărârea de Guvern a fost adoptată și va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii