Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reunirea nu va avea loc astăzi La FC Farul, sunt încă multe necunoscute

ro

04 Jul, 2016 00:00 4096 Marime text
 

Deşi se preconiza ca FC Farul să se reunească astăzi în vederea demarării pregătirii pentru sezonul 2016/2017, acest lucru va avea loc miercuri, 6 iulie. Sunt încă multe incertitudini în ce priveşte stagiunea următoare şi viitorul clubului.
 
Antrenorilor cu care Farul a încheiat campionatul trecut, Ion Barbu şi Gică Mina, li s-au încheiat contractele pe 30 iunie, dar, din câte se pare, ei vor demara pregătirea lotului, unul redus la început, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor din sezonul trecut nu mai sunt la club. Barbu şi Mina i-ar avea sub comandă la start pe Băjan, I. Dinu, Al. Matei, Ţăranu şi pe alţi tineri jucători din pepinieră (un alt fotbalist, Suciu, fiind în recuperare după o operaţie).
 
Pregătirea ar începe astfel în această formulă, urmând ca pe parcurs să se vadă cum vor decurge lucrurile. Conducătorii Farului spun însă că, dintre jucătorii experimentaţi care au jucat în ediţia trecută, unii ar fi dispuşi să continue. Totul depinde însă de situaţia care va fi la club şi de ce obiectiv şi strategie îşi vor propune „marinarii“ în noul sezon, unul cu o singură serie la Liga a 2-a. Însă, din câte se pare, accentul în lot va fi pus pe tineret. Deocamdată, încă nu se ştie exact ce va fi la Farul în continuare, în ce priveşte finanţarea în primul rând. Startul campionatului a fost fixat iniţial pe 30 iulie, dar e posibil să se amâne cu o săptămână.          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii