Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remarcaţi de Gigi Pambuca Sportivii constănţeni, imbatabili la lupte pe plajă

ro

05 Sep, 2013 00:00 3967 Marime text
Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” Mangalia şi Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa au obţinut cinci medalii la Campionatul Naţional de lupte pe plajă, care s-a disputat la Mangalia, pe plaja „Laguna”. „Ion Bănescu” (antrenor, Marian Oancea) a cucerit de două ori aurul, prin Mădălin Pârvulescu (la categoria 80 kg) şi Nicoleta Popa (categ. 50 kg), şi o medalie de bronz, prin Liviu Costache (categ. 70 kg). Medaliaţii de la LPS (antrenori, Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin) au fost Sebastian Agrigoroşoaiei (argint la categoria 70 kg) şi Iulian Grăjdan (bronz la categoria 60 kg), în vreme ce Ştefan Marin a fost al cincilea la categoria +80 kg.

De asemenea, doi foşti luptători de la LPS, fraţii Caraş, au urcat şi ei pe podium: Vlad Caraş (acum la CSM Reşiţa) a ieşit campion la categoria +80 kg, iar Ionuţ Caraş (Steaua) a fost al treilea la categoria 80 kg. În clasamentul pe echipe, liceul din Mangalia a obţinut locul întâi la băieţi şi la total, iar LPS a ocupat poziţia secundă la băieţi. Competiţia a fost organizată de Federaţia Română de Lupte, cu sprijinul fraţilor Ionel şi Lucian Luca, de la CS Mangalia, al Primăriei Mangalia şi al ASM Mangalia. „Sportivii constănţeni au obţinut rezultate foarte bune, ceea ce arată că au valoare şi că se munceşte bine cu ei”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca.

Competiţia a fost onorată şi de mai mulţi invitaţi de seamă: primarul Mangaliei, Cristian Radu, Elena Frîncu, membru în Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, sau Cristian Poteraş, preşedinte de onoare al FRL.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii