Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recurs respins in cazul lui Nae

ro

28 Jan, 2009 03:05 1264 Marime text

fotbal_Farul.jpgCamera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a luat, ieri, în discuţie memoriile lui Farmache şi Daniel Florea

După ce a depus memoriu încă din luna decembrie pentru a deveni jucător liber, mijlocaşul Marius Nae a avut, luni, câştig de cauză în urma respingerii recursului clubului constănţean. Cazul altor doi jucători de la Farul a fost discutat în cursul zilei de ieri.

Farul Constanţa a pierdut recursul formulat împotriva hotărârii Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor în cazul fotbalistului Marius Nae, care a fost astfel declarat liber de contract. „Jucătorul a avut câştig de cauză deoarece Comisia n-a luat în considerare prima tranşă sau putem spune că a fost şi o greşeală financiară din partea noastră. Jucătorul a primit în luna iulie o rată contractuală de 3.750 de dolari şi un avans de 2.500 de dolari, dar pe ordinul de plată s-a scris că suma reprezintă doar rata pe luna iulie. Nu ştiu a cui este vina de la club sau dacă este bine să căutăm acum un vinovat", a declarat, luni, directorul executiv al constănţenilor, Dan Pâra. Acesta a mai precizat că echipa constănţeană nu va mai apela la instanţele justiţiei în acest caz. „Clubul nu va mai întreprinde niciun recurs. Unde să mai mergem? Poate la TAS, dar nu se merită să plătim 10.000 de euro pentru asta", a explicat Dan Pâra. Mijlocaşul constănţean Marius Nae a fost declarat liber de contract pe 16 decembrie, însă clubul Farul a făcut recurs, sperând în schimbarea verdictului. Un alt jucător, Daniel Florea, a depus şi el memoriu pentru a deveni jucător liber, invocând o restanţă în valoare de 200 de dolari. Memoriul lui Florea a fost judecat, în cursul zilei de marţi, la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, la fel ca şi apelul depus de un alt fotbalist al Farului, Răzvan Farmache. Cazul fundaşului constănţean a fost amânat săptămâna trecută, din cauza documentaţiei incomplete. Altfel, directorul executiv al clubului Farul a dezvăluit interesul formaţiei Unirea Alba-Iulia, care evoluează în Liga a II-a, pentru mijlocaşul Florin Cruceru, precizând însă că, până în acest moment, nu a venit o ofertă oficială în acest sens pe adresa clubului: „Se pare că este dorit de Alba-Iulia. Totuşi, până în prezent, nu am primit nimic oficial în acest sens".

Farul joacă astăzi cu Medgidia

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, Farul a jucat primul meci amical al anului, în această săptămână, formaţia constănţeană va mai disputa două partide de verificare, astăzi, cu CSM Medgidia, şi vineri, cu Unirea Slobozia, ambele de la ora 11.00, pe stadionul SNC. De asemenea, miercuri, 4 februarie, echipa antrenată de Ion Marin va juca împotriva bulgarilor de la Cerno More Varna, în ultimul amical înainte de plecarea în Antalya. Tehnicianul constănţean a declarat că, după întoarcerea din Turcia, echipa nu va mai disputa niciun meci până la prima etapă, când Farul va întâlni, la Constanţa, pe Gloria Buzău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii