Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real Madrid evoluează pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari la „Cupa Prieteniei“

ro

08 Jul, 2017 00:00 3124 Marime text
Pe parcursul lunii iulie, la Năvodari se va desfăşura ediţia a doua a „Cupei Prieteniei“ la fotbal. Întrecerea va începe sâmbătă, 8 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul „Flacăra“.
 
Meciurile se vor juca doar sâmbăta şi duminica. O echipă va avea nouă jucători, terenul are ca dimensiuni 60x40 metri, iar un meci va dura 40 de minute. Organizatori sunt Primăria şi Consiliul Local Năvodari şi CS Năvodari, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa. Până în prezent, au confirmat participarea şase echipe: AOR, Midia, Inter, FC Năvodari, Romstar şi Real Madrid Năvodari.

Formaţiile vor fi împărţite în două grupe, primele două clasate urmând să joace în semifinale. Premiile constau în cupe, medalii, mingi, diplome, seturi de echipament sportiv pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi premiul fair-play.
 
La Năvodari, s-a disputat şi ediţia a doua, a „Turneului Generaţiilor“ la rugby şi fotbal. Competiţia a prilejuit meciuri între diferite generaţii, jucători mai tineri şi mai puţin tineri, care au socializat şi au făcut sport. „A fost o întâlnire între prieteni, foşti rugbyşti din Năvodari şi foşti fotbalişti la Midia şi CS Năvodari, în care s-au depănat amintiri din perioada când participanţii evoluau cu succes în echipele oraşului Năvodari. Dincolo de scoruri şi rezultate, experimentaţii jucători au demonstrat că încă pot reuşi faze spectaculoase, aplaudate de public“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
Sursa foto: CS Năvodari
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii