Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCJ Farul va disputa finala mică a Superligii (galerie foto)

ro

30 Sep, 2013 00:00 2088 Marime text
RCJ Farul Constanţa va disputa finala mică a Superligii Naţionale de rugby, după ce, sâmbătă, a pierdut semifinala cu RCM Timişoara (campioana en-titre), care s-a impus pe teren propriu cu 42-8 (20-0). Gazdele au marcat şase eseuri, în vreme ce punctele Farului le-au aparţinut lu Stein (eseu) şi Jantjies (lovitură de pedeapsă). În finala mică, echipa constănţeană va întâlni Steaua Bucureşti, învinsă şi ea în penultimul act, de Ştiinţa Baia Mare, scor 26-16. Finalele se vor juca sâmbătă, 5 noiembrie, pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf”.

În eşalonul secund (Divizia Naţională), CS Năvodari a cedat cu 14-17 în meciul de pe terenul lui RCM Galaţi, din etapa a cincea (penultima) a play-out-ului. Arbitrajul a fost însă unul părtinitor, în condiţiile în care, potrivit celor de la Năvodari, gazdele au beneficiat de 37 de lovituri de pedeapsă, iar oaspeţii doar de două! În ultima rundă, CS Năvodari va întâlni în propriul fief CS UAV Arad, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.00.

CSR Callatis Mangalia îşi continuă în schimb parcursul de regularitate în Seria Sud a Diviziei A (al treilea campionat din România). În etapa a zecea, Callatis a învins în deplasare RC Griviţa Bucureşti cu 46-19, punctând din şapte eseuri (patru dintre ele transformate) şi un drop-gol. Formaţia din Mangalia va evolua în etapa viitoare tot în deplasare, cu Sportul Studenţesc Bucureşti, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14.00.

Sursa foto 1: RCJ Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii