Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Lolea, jucătorul finalei mici Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, bronz în Divizia Naţională de juniori Under-20 (galerie foto)

ro

06 Jun, 2016 00:00 3659 Marime text

 
Echipa Tomitanii Constanţa, multipla campioană naţională de juniori la rugby, a obţinut, în decurs de o săptămână, o nouă medalie naţională. După aurul din Divizia Naţională de rugby în 7 Under-19, constănţenii au urcat pe podium şi în Divizia Naţională de juniori Under-20 (rugby în 15).
 
În ambele situaţii, Tomitanii au învins în ultimul meci formaţia CSS Bârlad. La Under-19, în urmă cu o săptămână, au câştigat finala de la Bârlad, iar sâmbătă, la Bucureşti, s-au impus cu 36-13 (19-6) în finala mică de la Under-20. În această din urmă competiţie, echipa dobrogeană a folosit jucători mai mici ca vârstă decât restul echipelor. Finala mică s-a desfăşurat în nota de dominare a Tomitanilor, care au înscris şase eseuri (Sali - două, Mişcoci, Lămboiu, Strătilă şi Lolea - câte unul), Lolea transformând trei dintre ele. CSS Bârlad a punctat din două eseuri şi o lovitură de pedeapsă.
 
Jucătorul meciului a fost desemnat Răzvan Lolea, de la Tomitanii. „Am dominat clar partida, impunându-ne fără probleme. Primul eseu l-am marcat încă din minutul patru. Copiii şi-au dorit mult să cucerească medalia de bonz. Subliniem ajutorul primit din partea proprietarului clubului nostru, Adrian Scrădeanu Istrate“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul echipei Tomitanii. Campioană a devenit CSA Steaua Bucureşti, care a învins în finala mare Timişoara Saracens, cu 27-20 (17-5).
 
Lotul Tomitanilor care a evoluat pe parcursul întregului sezon în campionatul Under-20 a fost format din: Mircea Militaru, Andrei Creţu, Enghin Sali, Andrei Ilie, Daniel Rusu, Liviu Colceru, Elvin Isleam, Mihai Tăbuş, Teodor Andrei, George Petiu, Marian Drăguţ, Robert Băbănău, Alexandru Badea, Răzvan Lolea, Cosmin Pântea, Dragoş Burlacu, Adrian Părăleşte, Tiberiu Oţelea, Mihai Lămboiu, Alexandru Alexe, Cătălin Mişcoci, Mădălin Mihalache, Bogdan Necoară, Valeriu Mechenici, Adrian Dina, Cosmin Glodeanu, Cristian Strătilă şi Adrian Negoiţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii