Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapid vine la Rasova, pentru un meci cu Danubius

ro

12 Jul, 2013 00:00 1418 Marime text
Echipa de fotbal din Liga a IV-a AS Danubius Rasova (câştigătoarea fazei judeţene Constanţa a Cupei României, ediţia 2013/2014) va juca în faza întâi a competiţiei cu AFC Rapid Feteşti. Meciul se va disputa la Rasova, miercuri, 17 iulie, de la ora 17.30. În campionatul trecut, Danubius s-a clasat pe locul patru, în vreme ce Rapid Feteşti a încheiat seria secundă a Ligii a III-a pe locul nouă. Dacă după 90 de minute scorul va fi egal, se vor disputa prelungiri, iar dacă şi după acestea egalitatea va persista, se vor executa lovituri de la 11 m.

„Ne jucăm şansa şi sperăm să mergem mai departe. Nu i-am văzut până acum pe adversari, însă trebuie să câştigăm în orice condiţii. Fără a şti că vom evolua contra lui Rapid Feteşti, i-am propus acestei echipe un amical, pe 13 iulie, însă ialomiţenii au declinat propunerea, spunând că nu au lotul complet. Noi vom susţine totuşi partida, cu echipa noastră de juniori, dar la Cochirleni, nu la Rasova, unde terenul a fost afectat de inundaţii. Oricum, la ora meciului va fi bun de joc.

Până acum, noi am mai disputat un meci de verificare, la Rasova, cu echipa din Cernavodă, care s-a impus la diferenţă de un gol”, a declarat Gheorghe Stănculescu, antrenorul lui Danubius Rasova. Cine se impune pe 17 iulie va juca apoi în faza a doua a Cupei României, alături de alte 41 de formaţii calificate din faza întâi şi de 28 de echipe care au evoluat în Liga a III-a în sezonul trecut. Meciurile sunt programate miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii