Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul Şcoala Altfel Instructorul Ionel Crînguş a predat Kempo Kids pentru elevii de la „Petre Ispirescu“ (galerie foto)

ro

10 Apr, 2015 00:00 2830 Marime text
Instructorul Ionel Crînguş (centură neagră 1 Dan), de la Rebel Fighters Academy Constanţa, le-a fost gazdă elevilor clasei I A de la Şcoala Primară „Petre Ispirescu“ din Constanţa, în cadrul programului Şcoala Altfel. Instructorul a susţinut o oră de Kempo Kids.

„Copiii participanţi au învăţat despre Kempo că este cel mai complex sport de luptă ce provine din artele marţiale tradiţionale. Poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă. Are o multitudine de probe de concurs, printre care Kata, Self-Defense, Semi-Kempo, Submission, Full Kempo sau Kempo MMA. Însă este dedicat şi celor care nu doresc să facă performanţă, Kempo Kick reprezentând în acest caz o metodă excelentă de tonifiere fizică. Copiii de la «Petre Ispirescu» au văzut şi au învăţat că pregătirea din Kempo nu reprezintă doar luptă, ci este un antrenament pentru corp, minte şi spirit“, a declarat Ionel Crînguş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii