Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul „Kempo Junior de vacanţă“ Antrenamente gratuite pentru copii, la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa

ro

28 Jan, 2016 00:00 4947 Marime text
 

Secţia de Kempo a CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa pune în aplicare, în această vară, „Kempo Junior de vacanţă“, un proiect în care copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani beneficiază gratuit, timp de o lună (în perioada 1 - 30 august 2016), de antrenamente combinate de Kempo & Kempo-K1, kickboxing şi All-style Karate.
 
Şedinţele de pregătire vor fi conduse de sensei Samir Regep (centură neagră 3 Dan în Kempo-K1 şi 4 Dan în kickboxing) şi de sempai Florin Sita şi sempai Adrian Roşca. Antrenamentele se vor desfăşura la Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa, în zilele de joi (în intervalul orar 19.00 - 20.30), sâmbătă şi duminică (între orele 13.00 şi 14.30).
 
„Această acţiune are ca scop integrarea copiilor şi a tinerilor într-un program de educaţie, disciplină şi sport pe perioada vacanţei de vară. Programul este benefic pentru toţi copiii din Constanţa, în special pentru cei din categorii sociale defavorizate, pentru copii aflaţi în centre de plasament şi pentru copii cu dizabilităţi minore. Antrenamentele sunt adaptate vârstei şi nevoilor specifice grupei de copii. Echipamentul celor care vin la pregătire trebuie să fie unul lejer, pantaloni sport (scurţi sau lungi) şi tricou“, a declarat Samir Regep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii