Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, în vizită la „Micul Rotterdam“ „Eşti regele boxerilor!“, l-au admirat copiii pe Moroşanu (galerie foto)

ro

19 Jun, 2015 00:00 4356 Marime text
Copiii de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“ din Constanţa au avut parte, ieri, de oaspeţi de seamă, în cadrul campaniei umanitare Fight for Life. Prinţul Paul şi Prinţesa Lia ai României, luptători Superkombat, dar şi actorul Costas Mandylor au împărţit cadouri şi au dialogat cu micuţii
 
Reprezentanţii promoţiei Superkombat se află pe litoral, pentru gala din această seară, de la Sala Sporturilor, astfel că a fost un prilej nimerit de a se organiza şi vizita de ieri, de la „Micul Rotterdam“. Alteţele Lor Regale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia ai României au fost prezente graţie calităţii lor de ambasadori pentru „SuperKombat Fight for life Charity“. În mijlocul copiilor s-au mai aflat luptătorii Cătălin Moroşanu, Sebastian Ciobanu şi Dorin Robert (care vor evolua diseară), preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, dar şi actorul australian Costas Mandylor.
 
Cătălin Moroşanu a făcut şi ieri dovada popularităţii sale, copiii de la centrul de plasament bucurându-se în mod deosebit să primească de la el cadouri, să vorbească cu el, să-i ceară autografe şi să se fotografieze cu el. „Copii, aţi fost cuminţi?“, a fost prima întrebare pe care le-a adresat-o „Moartea din Carpaţi“. „Daaaaaaaa!“, a venit răspunsul. „Ei, dacă-i aşa, atunci primiţi aceste cadouri din partea Fight for Life şi Superkombat“, le-a spus luptătorul.

„Am mâncat şi maţe de struţ, Doamne-Dumnezeule!“

Copiii au dialogat mult cu Moroşanu pe seama show-ului TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, câştigat de Cătălin. „Cum a fost în junglă?“, a fost întrebat el. „Foarte greu, o experienţă destul de dificilă pentru mine. Nu aş vrea să o repet. Însă peisajul a fost frumos. Am văzut maimuţe, păianjeni, papagali, păsări colorate sau şerpi“, a răspuns sportivul, după care întrebările şi răspunsurile au venit de la sine, într-un dialog liber, în care copiii, curioşi, l-au întrerupt de multe ori pe campion. Copiii - „Provocările?“. Moroşanu - „Dificile, aţi văzut că am mâncat tot felul de...“. Copiii - „Dar ai câştigat, bravo, e foarte bine!“. Moroşanu - „Mulţumesc din suflet. Am mâncat şi maţe de struţ, Doamne-Dumnezeule!“. Copiii - „Şi ai pus casca aceea pe cap, cu gândaci“. Moroşanu - „Da, se mişcau gândacii ceva de groază. La un moment dat, îmi intrau şi prin nas“. Copiii - „Şi ai câştigat, eşti regele junglei“. Moroşanu - „Da, sunt regele junglei, vă mulţumesc frumos că aţi fost alături de mine“. Copiii - „Eşti şi regele boxerilor“. Moroşanu - „Şi regele boxerilor? Bravo, aşa te vreau“. Copiii - „Mâine (n.r. astăzi) ai meci?“. Moroşanu - „Da, mâine (n.r. astăzi) lupt. Să fiţi alături de mine, da?“. Copiii - „Daaaaaaaaa“. Moroşanu - „Copii, promit că voi face un meci mare pentru voi şi voi învinge“. Copiii - „Mulţumiiiiim!“. Dialogul s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi cu un selfie.

A crescut în pădure, la un canton silvic

„A fost un gest frumos al Fight for Life şi Superkombat. Ne bucurăm că am putut ajuta aceşti copii frumoşi. Ne simţim extraordinar. Am o linişte sufletească. Sunt emoţionat, cu atâţia copii în jurul meu. Una e să te afli în ring, unde trebuie să fii acel luptător puternic, ce reprezintă România, şi alta e când eşti lângă copii. Te simţi mai moale. Sunt şi eu tătic şi ştiu ce înseamnă să ai un copil şi să-i aduci o bucurie în suflet când îi faci cadouri. Copiii aduc foarte multă bucurie în sufletele oamenilor. Plec de aici cu o energie pozitivă şi voi face un meci mare“, a declarat Cătălin Moroşanu. Acesta a povestit şi crâmpeie din copilăria sa. „Am avut o copilărie liberă. Am crescut în pădure, la un canton silvic, tata fiind pădurar în acea perioadă. Am avut libertatea să alerg prin natură şi să intru în contact cu ea. Cred că şi de aceea sunt aşa de puternic, pentru că mâncam tot felul de nebunii, măcriş, tot felul de fructe de pădure. Copilăria mea a fost normală şi frumoasă, iar părinţii m-au crescut şi m-au educat exact cum a trebuit“, a arătat „Moartea din Carpaţi“.

„Îl credeam subţirel pe adversarul meu, dar e brăndos“

Moroşanu s-a referit şi la adversarul pe care-l va întâlni diseară la Superkombat, în main-event-ul galei, olandezul de culoare Colin George, care, cu 2,07 m, e cel mai înalt luptător din lume. „Adversarul meu are peste 2 m, e mare, e brăndos, am ceva emoţii, fără mişto. Eu am zis că la 2 m, e aşa, subţirel, dar e brăndos şi are o faţă... M-am uitat pe Internet la el, dar acum l-am văzut în realitate şi mi-am cam pus semne de întrebare. Dar toată viaţa mea m-am luptat cu luptători mari, frate. Numai cu animale de astea de 2 m. Aşa că unul în plus nu contează. Va cădea de la înălţime. În plus, este olandez, de la şcoala lui Badr Hari, şi are acelaşi antrenor ca acesta. Pentru mine e o provocare foarte mare să-i arăt lui Badr Hari că îi bat elevul. Îl aştept în toamnă să ne luptăm. În primăvară, a fugit de mine“, a spus Cătălin Moroşanu.

Sebastian Ciobanu - „Le vom da să cadă“

Şi Sebastian Ciobanu s-a declarat impresionat de vizita de la „Micul Rotterdam“. „Mă bucur că mă aflu la acest centru şi că le-am dat cadouri copiilor. Îi aşteptăm să ne susţină, avem de înfruntat adversari puternici. Cu susţinerea lor, le vom da să cadă. Cred că emoţii mai mari am pe ring, dar şi aici mă încearcă sentimente similare. Când vezi asemenea copii frumoşi şi inocenţi, care vin la tine cu sinceritate şi te vor lângă ei, să le dezvălui din ce ai făcut pe ring, de piatră să fii şi tot te emoţionezi. Voi avea un adversar foarte puternic, dar sunt pregătit“, a arătat „Fiul lui Dracula“.

Costas Mandylor trage în Moroşanu cu două mitraliere

Starul de la Hollywood Costas Mandylor i-a propus lui Moroşanu să-l aibă actor într-un film, iar luptătorul a acceptat. „Moroşanu este o minunată gorilă. Aş avea nevoie de două mitraliere să îl doboare în film“, a spus actorul din seria „Saw“. „Îi accept provocarea, dar îl anunţ că şi cu tunul să dea în mine şi tot nu mă învinge. N-am mai jucat în filme, în schimb, am cântat, iar videoclipul meu are aproape 8 milioane de vizualizări până acum. Sunt deschis la orice provocare şi sper să am succes şi în cinematografie“, a declarat Moroşanu. Despre evenimentul de ieri, Costas Mandylor a declarat: „Mă bucur să văd atâţia copii fericiţi. Ei sunt campionii viitorului şi trebuie să avem grijă de ei“.

„Fiecare copil e un campion în sufletul nostru“

Alteţele Lor Regale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia ai României l-au avut, ieri, alături de ei, la vizita de la Constanţa, şi pe fiul lor, Prinţul Carol Ferdinand, în vârstă de cinci ani. „Este o vizită splendidă pentru noi. Am mai fost la Constanţa, dar şi la Mamaia. Fiecare copil e un campion în sufletul nostru. De 1 iunie, am avut 50 de copii în casa noastră. Un luptător Superkombat a spus că a fost abandonat de mic, şi, dacă el e campion, toţi pot fi. A fost un moment extraordinar. Îmi place foarte mult Superkombat. Este extraordinar că gala va fi transmisă în 93 de ţări“, a spus Prinţesa Lia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii