Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele două clasate în Liga a 4-a SSC Farul întâlneşte astăzi CS Năvodari

ro

28 Feb, 2017 00:00 2438 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, susţine astăzi penultimul meci amical din perioada de pregătire de iarnă. Jucătorii pregătiţi de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic) întâlnesc, de la ora 16.00, pe terenul Farul 2, a doua clasată în campionat, CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda şi Florin Adam).
 
Meciul ar fi trebuit să se dispute sâmbătă la prânz, pe terenul Metalul din Constanţa, însă a fost reprogramat din pricina ploii de la ora jocului, care ar fi afectat foarte mult suprafaţa de joc a arenei Metalul, în caz că se juca pe el în acele condiţii. În disputa de astăzi, la SSC Farul nu va juca Răvoiu (în continuare accidentat) şi e de văzut câţi dintre jucătorii cu servicii vor putea ajunge. „Fiind obişnuiţi numai cu victoriile, dubla amicală cu SC Oţelul, în care am pierdut cu 0-4 la Galaţi şi am făcut 2-2 la Constanţa, nu ne-a picat bine, dar mergem înainte“, a declarat Ion Barbu.
 
Sâmbătă, 4 martie, SSC Farul va susţine ultimul amical înaintea reluării campionatului, urmând a juca în deplasare, de la ora 12.00, cu Viitorul Fântânele, ocupanta locului trei în Liga a 4-a.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii