Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupuse comentarii nepotrivite, la Mamaia Jurnaliștii britanici susțin că Ilie Năstase face obiectul unei anchete a ITF

ro

22 Apr, 2017 11:17 2830 Marime text
Jurnaliștii britanici susțin că Federația Internațională de tenis (ITF) a demarat o investigație în urma comentariilor nepotrivite pe care Ilie Năstase, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, le-ar fi făcut, la Mamaia (unde se dispută partida România - Marea Britanie), la adresa americancei Serena Williams. 
 
Site-ul bbc.com citează un purtător de cuvânt al ITF, care precizează că a fost declanșată o anchetă. 
 
„Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat BBC că este conștient de comentarii  și a fost demarată o investigație imediată.  «ITF nu tolerează limbajul și comportamentul discriminatoriu și ofensator de orice fel», se arată în declarație. «Suntem conștienți de presupusele comentarii făcute de căpitanul echipei României, Ilie Năstase, și am început o investigație imediată, astfel încât să avem faptele complete ale situației»“, se arată într-un articol de pe bbc.com, în care se punctează că Ilie Năstase ar fi avut comentarii nepotrivite și la adresa antrenoarei Marii Britanii, Anne Keothavong. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii