Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiu special pentru Darius Cochină Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, pe podium şi la Cupa Ovidiu (galerie foto)

ro

20 May, 2017 00:00 4140 Marime text
Gethika Team Constanţa a participat cu 13 mici luptători la ediţia a doua a Cupei Ovidiu la Ashihara Karate, întrecere organizată de Ashihara Karate Piteşti, prin filiala Ştefan Dojo din Constanţa. Au concurat în jur de 100 de sportivi de la patru cluburi din Constanţa şi un luptător din Olteniţa.
 
Lotul Gethika pentru această întrecere a avut în componenţă în majoritate sportivi cu vârsta cuprinsă între şase şi zece ani, dar şi trei sportivi de la grupa de 12 ani (Eduard Drăgănoiu, Bianca Geană şi Daniel Badea), care au confirmat plusul de experienţă faţă de cei mici, obţinând locul întâi la categoriile lor de vârstă şi greutate. Din grupul de pitici ai Gethika Team care au concurat la Cupa Ovidiu au făcut parte Darius Cochină, Eduard Gavrilă, Andreas Tămaş, Damian Vişan, Luca Badea, George Legănatu, Sebastian Munteanu, Andreea Prasovici, Aniss Panaitescu şi Alexandru Zota. Aceştia s-au mobilizat şi ei şi au cucerit şase medalii de aur, una de argint şi trei de bronz. În plus, în urma votului arbitrilor, Darius Cochină a obţinut şi trofeul acordat luptătorului cu „Cel mai bun spirit“.
 
„Pentru noi, a fost un bun prilej de iniţiere în kumite Ashihara, dar şi de testare a cunoştinţelor acumulate la antrenamente. Mulţumesc sportivilor activi ai clubului Gethika (Robert Drăgănoiu, Adin Gani, Robert Cîmpean, Marinică Badea, Adelina Bejan) care au asigurat arbitrajul la această competiţie, împreună cu sempai Gabriel Luca, de la Ashihara Karate Piteşti. A fost un arbitraj bun, obiectiv, apreciat atât de sportivi, cât şi de părinţi. Le mulţumesc şi acestora, pentru răbdare şi implicare în eveniment, iar organizatorului, felicitări pentru mobilizare“, a declarat Nicu Vasiliu, cel care îi pregăteşte pe sportivii de la Gethika Team Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Nicu Vasiliu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii