Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiată de bijutierul vedetelor de la Hollywood Prietena unui fotbalist de la Farul a fost aleasă Miss România (galerie foto)

ro

05 Dec, 2012 23:01 2847 Marime text
miss1.jpgTitlul de Miss România din cadrul celui mai important eveniment de modă din România, „Bucharest Fashion Week 2012", i-a fost acordat constănţencei Maria Iacob. Tânăra de 17 ani este prietena unui fotbalist promiţător de la FC Farul, fundaşul central Eddy Simon Năstase (18 ani), fiul antrenorului de rugby Virgil Năstase. Maria învaţă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" din Constanţa, în clasa a XI-a, şi este componentă a secţiei de dans sportiv a LPS-ului. Încântătoarea domnişoară activează ca model la Fashion TV, iar în această vară, la Mamaia, a devenit şi Miss Constanţa, la Fashion TV Summer Festival.

La concursul de miss de la „Bucharest Fashion Week 2012", Maria Iacob a evoluat cu numărul opt, iar juriul a fost fermecat de frumuseţea ei răpitoare, dublată de naturaleţe şi de spontaneitate. Premiul i-a fost oferit de bijutierul vedetelor de la Hollywood, celebrul Pascal Mouawad, designerul oficial al brandului Victoria's Secret, pentru care a realizat cea mai faimoasă şi mai costisitoare piesă de lenjerie creată vreodată, evaluată la 12,5 miloane de dolari. Bijuteriile Mouawad au o tradiţie de 150 de ani şi figurează de trei ori în Cartea Recordurilor.

miss2.jpg„Bucharest Fashion Week" face parte din circuitul internaţional, alături de „Paris Fashion Week", „Milano Fashion Week", „London Fashion Week" şi „Madrid Fashion Week". Triumful Mariei a fost urmărit în peste 200 de ţări, graţie transmisiei Fashion TV. Câştigarea titlului de „Miss România" îi deschide frumoasei constănţence porţi largi în moda şi show-biz-ul mondial. Astfel, Maria va fi prezentă la evenimentele de promovare ale Casei Mouawad din întreaga lume. De asemenea, va participa la toate acţiunile mondene orchestrate de Fashion TV, începând cu revelionul de la Dubai şi continuând, anul viitor, cu Târgul de Turism de la Berlin, cu Festivalul de Film de la Cannes, dar şi cu prezentările de modă şi evenimentele din Singapore, India şi Monte Carlo.

În cadrul evenimentului monden din Bucureşti, unde a triumfat Maria Iacob, au fost acordate şi premiile de la Gala Fotbalului. Printre laureaţi, s-a numărat şi atacantul Viitorului Constanţa, Gabriel Iancu (18 ani), care a fost declarat revelaţia anului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii