Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis conduce cu 2-1 în finala Diviziei A1 Portarul Mihai Popescu pleacă de la HCM Constanţa la Saint-Raphael, în Franţa

ro

28 Apr, 2015 00:00 1883 Marime text
Portarul Mihai Popescu se desparte, la finele actualului sezon, de campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, echipă pentru care a evoluat în ultimii 12 ani. Popescu va ajunge la echipa franceză de primă ligă Saint-Raphael Var Handball, acolo unde va ajunge şi fostul coechipier de la HCM al portarului, interul Alexandru Şimicu, în prezent la formaţia germană HSV Hamburg.

Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a pierdut aseară, la Zalău, meciul trei al finalei Diviziei A1 cu CS VM Zalău, astfel că, după trei partide, scorul este 2-1 în favoarea formaţiei constănţene. CS VM Zalău s-a impus cu 3-0 (25-20, 26-24, 25-21), iar la începutul setului întâi, voleibalistul Andrei Zhekov, de la CVM Tomis, s-a accidentat şi nu a mai putut continua disputa. Meciul patru se joacă astăzi, tot la Zalău, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 2), iar o eventuală confruntare decisivă va fi găzduită de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii