Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podium şi pentru Ioana Manoliu şi Florin Vişan Atletul Răzvan Grecu, din Constanţa, un nou titlu de campion naţional (galerie foto)

ro

07 Mar, 2016 00:00 3439 Marime text
După ce, la finele lunii februarie, a devenit campion naţional la juniori 1 în proba de triplusalt în sală, el fiind mai mic ca vârstă (în ultimul an de juniori 2), atletul constănţean Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) a repetat performanţa şi la juniori 2. La întrecerea desfăşurată în Bucureşti, Răzvan a câştigat triplusaltul cu 15,12 m, al doilea clasat sărind 14,75 m. Răzvan Grecu a avut acum un rezultat mai bun decât la Naţionalele de juniori 1, unde s-a impus cu 15,05 m, însă recordul său personal e de 15,63 m, pe care l-a realizat de curând şi cu care a îndeplinit baremul de participare la Campionatul Mondial de juniori 1.
 
La întrecerea de juniori 2 din capitală, la triplusalt băieţi a urcat pe podium, cucerind bronzul, şi Florin Alexandru Vişan (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa; antrenoare, Carmen Botea). Florin e la prima sa medalie, iar pe locul trei s-a clasat cu 14,45 m, nou record personal.
 
Carmen Botea a avut-o medaliată la Naţionale şi pe Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul), care a cucerit două medalii: argint la triplusalt (12,77 m - record personal) şi bronz la lungime (5,82 m).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii