Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podium cu Adrian Boldeanu, Radu Costache şi Cristian Nedelcu Proba de 60 m garduri de la Naţionale, o afacere în familie

ro

21 Feb, 2017 00:00 3445 Marime text
Reprezentanţii cluburilor constănţene care au concurat în ziua a doua a Campionatului Naţional de seniori şi tineret - Cupa de Cristal la atletism în sală, de la Bucureşti, au urcat de şase ori pe podium, ridicând la 13 numărul medaliilor obţinute de Constanţa la această întrecere (cinci de aur, cinci de argint şi trei de bronz).
 
În proba masculină de 60 m garduri, podiumul de la tineret a fost exclusiv constănţean, cei trei medaliaţi fiind pregătiţi de Cecilia Gevat şi Alin Larion: aur - Adrian Boldeanu (CS Farul - CSU Piteşti; 8,00 s), argint - Radu Costache (CS Farul; 8,27 s), bronz - Cristian Nedelcu (CS Farul - CSU Galaţi; 8,45 s)! În plus, timpul înregistrat i-a adus lui Adrian Boldeanu şi medalia de argint la seniori, în vreme ce, la această categorie de vârstă, Radu Costache a fost al cincilea, iar Cristian Nedelcu - al optulea.
Cu 8,35 s, Cornel Bănănău (CS Farul - CSM Craiova; antrenoare, Anca Heltne) a ocupat locul şapte la seniori. 

„Recorduri personale pentru atleţi de viitor“

„Vis împlinit: 60 m garduri. Adrian Boldeanu, Radu Costache, Cristi Nedelcu. Am confiscat podiumul. Recorduri personale pentru atleţi de viitor, bravo!“, a postat pe Facebook Alin Larion, subliniind evoluţia celor trei, încununată cu patru medalii. 

Ionuţ Neagoe, argint la lungime 

În proba de lungime a fetelor, Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) a cucerit medalia de bronz la tineret, cu 5,94 m, şi s-a clasat pe locul şase la senioare. Pe podium (la seniori) a încheiat competiţia şi Ionuţ Neagoe (CS Farul - CSU Piteşti; antrenoare, Angela Popescu), care a obţinut argintul la lungime, cu 7,67 m. În aceeaşi probă, Cristian Constantin (CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) a fost al cincilea la tineret şi al optulea la seniori (cu 6,95 m), iar Florin Vişan (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, tot Carmen Botea) a ocupat poziţia a opta la tineret şi a 12-a la seniori (cu 6,29 m). 

Cristian Radu, dublu campion naţional

Cele şapte medalii obţinute de reprezentanţii Constanţei în prima zi a Naţionalelor le-au aparţinut lui Cristian Radu (CSM Ploieşti - CS Farul Constanţa; antrenor, Robertino Tănase) - aur atât la seniori, cât şi la tineret, la 400 m (48,65 s); lui Cristi Boboc (CS Farul - CSU Galaţi; antrenor, Daniel Cojocaru), aur la seniori, la triplusalt (cu 16,16 m, învingându-l pe vicecampionul olimpic Marian Oprea (mai mare ca el cu 12 ani), care a sărit 15,94 m; lui Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) - bronz la seniori şi aur la tineret la triplusalt, el fiind în primul an ca junior 1 (15,73 m); lui Cristian Constantin (CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) - argint la tineret la triplusalt (15,41 m); Cristinei Bujin (CS Farul - CSA Steaua; antrenor, Daniel Cojocaru) - argint la senioare, în proba de triplusalt, cu 13,86 m.
 
Sursa foto: Facebook (Alin Larion)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii