Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 50 de copii, dar şi legende ale halterelor din Constanţa, la Cupa „Nicolae Rotaru“ (galerie foto)

ro

07 Dec, 2015 00:00 2995 Marime text


Sala de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ a găzduit, sâmbătă, Cupa „Nicolae Rotaru“ la haltere, o întrecere rezervată micilor sportivi, organizată cu ocazia zilei liceului, dar care a marcat şi 50 de ani de haltere la Constanţa.
 
Au participat 51 de sportivi, atât de la Constanţa (de la CS Farul, LPS „Nicolae Rotaru“), cât şi din judeţ (CSO Ovidiu, Valu lui Traian, Nisipari), dar nu au lipsit nici oaspeţi din ţară (Amefa Arad, CSA Steaua Bucureşti) şi din străinătate (Titan Varna). Au răspuns invitaţiei şi o serie de legende şi foşti performeri ai halterelor din Constanţa, în frunte cu Lisias Ionescu, „părintele“ acestui sport la mal de mare. Au mai fost prezenţi, dintre foştii sportivi şi antrenori, Vasile Roşu (primul campion mondial al halterelor din România), Ionuţ Căldăraru, Gheorghe Popa, Stănel Stoica, Ion Filip sau Nicolae Căpriceru.
 
„Competiţia a fost un succes, culegând aprecierile tuturor invitaţilor. Cei de la Varna au fost încântaţi“, a declarat Angheluş Beşleagă, antrenor la LPS „Nicolae Rotaru“ şi la CS Farul. Organizatorii au oferit o serie de diplome şi distincţii.   
 
Sursfa foto: Facebook (Dani Vasilioglu şi Angheluş Beşleagă)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii