Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe stadionul „Farul“, se sărbătoreşte promovarea! SSC Farul aşteaptă spectatorii în număr mare la meciul cu Pescăruşul Sarichioi (galerie foto)

ro

23 Jun, 2017 00:00 5233 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanţa va găzdui sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, meciul retur din barajul de promovare în Liga a 3-a dintre campioanele judeţelor Constanţa şi Tulcea, SSC Farul, respectiv Pescăruşul Sarichioi. 
 
Constănţenii s-au impus cu 7-2 la Sarichioi, astfel că sunt practic promovaţi, însă vor să obţină o victorie frumoasă şi la Constanţa şi să sărbătorească alături de suporteri accederea în eşalonul trei. „În ciuda scorului din tur, vom juca serios, pentru a mulţumi spectatorii, pe care îi aşteptăm în număr mare. Este un nou început de drum pentru SSC Farul. Fac un apel către cei care au venit până acum la meciurile noastre să-şi îndemne prietenii şi rudele să fie prezenţi şi ei sâmbătă la stadion, pentru a încuraja SSC Farul şi a sărbători împreună promovarea. Cred că numărul de spectatori va fi o surpriză plăcută“, a spus Ion Barbu, antrenor al formaţiei constănţene.

Ionuţ Măgureanu e accidentat

Accidentat în meciul tur, mijlocaşul Ionuţ Măgureanu este incert pentru disputa de sâmbătă. La meci va veni şi Robert Neagoe, dar şi Dani Popa, deşi acesta nu mai este la SSC Farul. „Am vrut să vină toţi jucătorii care au făcut parte din lot, să ne bucurăm împreună“, a mai spus Ion Barbu. În afară de campionat, SSC Farul e angrenată şi în faza locală a Cupei României, urmând a întâlni Viitorul Fântânele în semifinale. „Vrem să învingem Fântânele, iar apoi CS Eforie în finală şi să intrăm în faza naţională a Cupei. Ne interesează şi această competiţie, nu ne strică programul de pregătire“, a punctat Ion Barbu.

Un eveniment pentru oraş

Până ieri după-amiază, se vânduseră peste 1.000 de bilete. „Ne bucurăm că ne-am îndeplinit primul obiectiv, câştigarea campionatului, iar apoi am făcut o figură frumoasă la baraj, promovând practic în Liga a 3-a. Felicităm echipa. Ne dorim să se clarifice cât mai repede şi situaţia stadionului, dar şi a semnelor identitare ale FC Farul. Am muncit mult în ultimele trei săptămâni, pentru ca arena să poată găzdui barajul, şi am obţinut toate avizele. Ne-am fi dorit un sprijin mai mare din partea comunităţii, pentru că au fost voci pe aici care s-au plâns că e vegetaţie prea mare pe stadion şi că nu sunt condiţii. O mână de oameni am reuşit să dăm cât de cât o faţă stadionului şi să-l readucem la viaţă. Acum arată decent. Sperăm ca spectatorii care vor veni la meci să ne respecte munca, iar curăţenia să fie menţinută. Am muncit de dimineaţa până seară, cu puţine unelte, dar cu foarte multă bunăvoinţă. Îi aşteptăm pe constănţeni la meci. Această partidă va fi un eveniment pentru oraş, chiar dacă nu e un nivel competiţional foarte ridicat. Va fi un spectacol frumos, echipa a jucat bine până acum. Sunt sigur că, sâmbătă, băieţii vor evolua şi mai bine, acum jucând acasă, unde se simt cel mai bine. Mergem către Liga a 3-a. Am făcut un pas important, alături de celelalte echipe ale suporterilor“, a spus şi Alexandru Anghel, membru fondator şi membru cotizant SSC Farul.

Unde se găsesc bilete

Biletele de intrare la meci costă 5 lei (intrare generală), iar copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele s-au pus în vânzare la stadionul „Farul“, iar de vineri, 23 iunie, se vor găsi şi la casele de bilete de pe strada Primăverii, între orele 9.00 şi 18.00. Sâmbătă, 24 iunie, se vând la case de la ora 9.00 şi până când începe meciul. Conducătorii SSC Farul au precizat că fostele glorii ale Farului (jucători, antrenori, oficiali sau alte persoane) sunt aşteptate la club (sau să ia legătura cu cineva de la SSC Farul) pentru a primi invitaţii la meci.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii