Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine va susține Gică Hagi la conducerea fotbalului românesc ”Suntem la reduceri, la Black Friday!”

ro

01 Dec, 2017 21:24 2014 Marime text
Cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, Gică Hagi, nu susține sistemul actual de desfășurare a Ligii 1, fiind de părere că trebuie mărit numărul de echipe, nu redus, atât în prima ligă, cât și în următoarele două eșaloane. 
 
În acest sens, Hagi, în prezent manager tehnic și patron al campioanei României, FC Viitorul, și inițiator al proiectului de succes Academia Hagi, a spus că va sprijini la conducerea fotbalului românesc pe cel care va gândi o dezvoltare a sportului-rege prin extinderea numărului de echipe. 
    
În fotbalul românesc, lucrurile au mers în jos, nu în sus. O spun încă o dată, voi fi cu acela care va gândi că fotbalul trebuie să se dezvolte și să crească la numărul de echipe, nu să scadă, cum s-a întâmplat în ultimii ani, ceea ce ne-a dus în jos. Formații mult mai puține în primele trei eșaloane. Fotbalul e de masă. În alte țări se dezvoltă, iar noi îl reducem. Scade astfel și mediul de selecție și de competitivitate. Trebuie să mărim numărul de echipe și să găsim modul de finanțare. Echipele din Divizia A, B și C formează jucători pentru echipele naționale. Nu voi susține pe nimeni care îmi spune de play-off și play-out. Olanda are 18 echipe, iar noi avem 14. Wow! Se dezvotă olandezii, care au scos pământ din apă, iar noi ne reducem. Suntem la reduceri, la Black Friday! Revoluția a fost în 1989. Aveam de toate, stadioane, infrastructură... Unde sunt? Echipe, jucători... Acestea sunt întrebări ale fotbalului românesc, a spus Hagi.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii